Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Leaders Academy 3 - Program educational pentru manageri si antreprenori

de Adela Simonescu 23 Iul. 2011 5598
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fundatia Leaders initiaza duminica, 24 iulie, in Poiana Brasov, programul educational experiential unic in Romania, LEADERS Academy 3. Programul este destinat managerilor proaspat numiti in pozitii de conducere si tinerilor antreprenori.

Aceasta este a treia editie a LEADERS Academy si se bazeaza pe un program educational care are in centrul sau de interes metode practice de invatare care ii vor provoca pe cei 25 de participanti sa isi depaseasca limitele. Se pune accentul pe calitati precum:curajul, spiritul de aventura si pasiunea pentru leadership, ca si elemente esentiale care ii vor diferentia pe tinerii prezenti la LEADERS Academy.

Educarea in spiritul performantei va detine 3 coordonate esentiale, acestea reprezentand si esenta LEADERS Academy:autocunoastere prin activitati si supravietuire, comunicare prin teatru si lucru in echipa prin activitati de nautica.

„Prin intermediul LEADERS Academy 3, oferim un cadru neconventional de dezvoltare a abilitatilor de leadership, punand participantii in situatii atipice, menite sa ii provoace sa iasa din zona de confort. Programul se concentreaza pe individ si pe cultivarea unor comportamente de leadership sanatoase care pot influenta progresul organizatiilor din care fac parte si implicit al Romaniei. Continuam si anul acesta sa sprijinim si sectorul non-guvernamental prin oferirea de burse integrale tinerilor cu potential”, declara Adelina Maria, Director de Program, LEADERS Academy.

De asemenea, la eveniment vor fi prezenti invitati reputati precum:Dan Pascariu - Presedinte UniCredit Tiriac Bank, Horia-Roman Patapievici - Presedinte Institutul Cultural Roman, Aliz Kosza - Director General Executiv al Fabryo Corporation, Attila Vizauer -  Regizor Teatrul National Radiofonic, Lucian Boia - Istoric, Dan Ostahie - CEO Altex, Claudiu Zoicas - Atasat de Afaceri Interne Delegatia permananta a Romaniei la NATO, Andreea Ionescu - Managing Partner Consultware; Simona Simion Popescu - Country HR Manager Coca-Cola HBC, Cristian Lupes - Dirijor, Niels Schnecker - Managing Senior Partner Schnecker van Wyk & Pearson, Generalul (rez) Alexandru Grumaz, Ovidiu Drugan - Instructor Nautic School, Petru Pacuraru - Antreprenor, Ing. Alin Radu Ghizasan - Director Executiv Acta Nonverbal si Daniel Bichis - Trainer Competent Consulting.

LEADERS Academy detine si alte importante initiative precum:LEADERS Classroom, LEADERS Education, LEADERS School & Academy, LEADERS Center si Clubul Antreprenorilor.

Fundatia LEADERS Romania are misiunea de a contribui la transformarea si modernizarea Romaniei prin programele educationale menite sa aduca un suflu puternic de responsabilitate in randul liderilor si sa le proiecteze o mentalitate orientata catre implicare si actiune. Mai mult, programele LEADERS sunt concepute pentru toti cei care doresc sa isi dezvolte abilitatile de leadership, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt inovative ca metodologie si tematica, sunt flexibile, incluzand si module in interval de timp scurt si sesiuni de durata mai lunga.

sursa : www.comunicatedepresa.ro



Tags: leaders academyleaders romaniaantreprenorimanageri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Carti de business. Recomandarile antreprenorilor de top pentru 2023

de Bianca Tila
22 Iun 2023
Lumea afacerilor este int-o continua miscare, iar informatiile se schimba intr-un ritm accelerat. Startegiile de marketing, managementul echipei si...

Greselile marilor antreprenori

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Cand iti asumi un risc, esti predispus greselilor. De fapt, cei mai de succes oameni au esuat in mod repetat, pana cand au gasit solutia salvatoare....

Secretele antreprenorilor care o duc bine in perioada de criza

de Idei de afaceri
19 Oct 2022
Multe afaceri dispar, unele supravietuiesc si altele chiar prospera in situatiile economice precare. Cum este posibil sa o duci mai bine cand altii...

Managerii estimeaza cresteri in urmatoarele trei luni

de Bianca Tila
28 Sep 2022
Managerii estimeaza o crestere accentuata in sectorul constructiilor si comertului cu amanuntul pentru urmatoarele trei luni, potrivit datelor...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]