Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Swap-uri care te vor ajuta sa devii un antreprenor si mai bun

de Alexandra Popescu 03 Mai. 2014 2321
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Antreprenoriatul este un mod de viata holistic pentru o sanatate mai buna, idei mai bune si un stil de viata mai bun pentru care tu lucrezi. Pentru a face unele imbunatatiri, inseamna ca trebuie sa iti actualizezi obiceiurile si, pentru a le schimba, ai nevoie de unele trucuri care sa te ajute. Unul din trucurile care te va ajuta sa faci o schimbare este ideea de inlocuire, de schimb.

Pentru a va imbunatati obiceiurile de zi cu zi, va prezentam cateva inlocuiri (swap-uri) care va vor ajuta si pe care le puteti face zilnic, fara vreun efort prea mare.
 
1. Pentru minte, inlocuieste radioul cu podcast-uri sau carti audio. In masina, in drum spre serviciu sau in casti in timpul unui antrenament la sala asculti muzica sau emisiuni la radio. Nu este nimic in neregula cu asta, este un mod de relaxare. Insa, incearca sa il inlocuiesti cu podcast-uri si carti audio, acestea aducandu-ti un strop de ramificatie cool. In acest fel, vei invata mai multe si vei deveni mai inteligent. 
Fie ca este o carte de autoperfectionare sau un podcast despre afaceri, ai sansa de a invata multe in timpul pe care nu il utlizezi. Un alt lucru bun pe care il dobanditi cu acestea este faptul ca le puteti asculta in masina, iar timpul pe care trebuia sa vi-l rezervati lecturii, il puteti folosi intr-un alt mod. Mai ales ca, in timpul ascultarii acestor podcast-uri, veti avea momente de inspiratie mult mai dese, care va vor ajuta intr-un viitor proiect sau in rezolvarea unei probleme.
 
2. Pentru corp, inlocuiti bauturile energizante cu sucurile naturale. Toata lumea stie ca bauturile carbogazoase contin indulcitori care afecteaza grav sanatatea, cu atat mai mult energizantele. Pentru sanatatea ta si pentru imbunatatirea functiilor creierului, incercati sa le inlocuiti cu sucurile naturale din fructe. Acestea contin zahar natural si va vor da doza de energie de care aveti nevoie, ba chiar una mai mare si veti avea o minte mult mai limpede. 
Un alt dezavantaj al acestor bauturi energizante este faptul ca, din cauza indulcitorilor, pot avea efecte secundare nedorite, precum oboseala sau o calitate slaba a somnului. Acest lucru te va face dependent de ele si iti vor afecta abilitatile antreprenoriale. Prin detasarea de ele veti observa o imbunatatire a sanatatii si a odihnei, dar si un plus de energie buna.
 
3. Pentru spirit, inlocuiti „nu se poate” cu expresia „cum as putea”. Nimic nu este mai deprimant decat o atitudine proasta. Scepticii te departeaza de valori. Pentru a nu face si tu parte din ei, inlocuieste „nu se poate” si incearca sa te intrebi sau sa gasesti modul prin care totul poate deveni posibil. Daca sunteti deschis catre „cum pot sa fac asta”, veti da posibilitatea ideilor bune sa curga si sa gasiti toate solutiile pe care le cautati.
 
Acestea sunt doar cateva dintre swap-urile pe care le puteti aborda. Exista mult mai multe pe care le puteti adopta pentru o viata, o minte, o atitudine sanatoasa, care va vor ajuta sa deveniti un antreprenor mai bun cu idei si mai bune. 
 
Sursa: entrepreneur.com
 


Tags: antreprenoriswapsfaturiafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Investitii inteligente vara. Constructia unei afaceri cu inghetata stradala

de Bianca Tila
23 Apr 2024
Cladura incepe sa ne inunde, iar ideile antreprenorilor nu se lasa asteptate. Afacerea cu inghetata strada este o oportunitate excelenta in aceste...

Carti de business. Recomandarile antreprenorilor de top pentru 2023

de Bianca Tila
22 Iun 2023
Lumea afacerilor este int-o continua miscare, iar informatiile se schimba intr-un ritm accelerat. Startegiile de marketing, managementul echipei si...

Puncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri

de Idei de afaceri
22 Apr 2024
Afacerile pe Amazon sunt un bun start pentru antreprenorii incepatori. Cu ajutorul acestui tip de business puteti invata practic strategii de...

Descrierea planului de afaceri cu pesti. Misiunea firmei

de Idei de afaceri
22 Feb 2023
O scurta prezentare a firmei dumneavoastra va cuprinde misiunea si obiectivele de afaceri ale firmei; descrierea firmei din punct de vedere juridic;...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]