Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trei secrete care te ajuta sa angajezi sefi minunati

de Alexandra Popescu 09 Aug. 2014 2147
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Antreprenorii de succes acorda atentie mare atat modului in care compania lor functioneaza, cat si modului in care compania lor performeaza. Operatiunile de zi cu zi, modul in care sefii ii trateaza pe angajati, modul in care sunt tratati clientii, indiferent de cum coopereaza membrii echipei pentru a finaliza lucrurile au un impact mare asupra performantei angajatilor si moralului.

 
Atunci cand compania este mica, este mai usor sa observi operatiunile acesteia si relatiile dintre membrii echipei. Cu cat afacerea se dezvolta, exista mai multe parti care sunt in miscare pentru ca un singur antreprenor sa le gestioneze in mod eficient.
 
Cele mai importante decizii de angajare sunt legate de liderii companiei. Trebuie sa te asiguri ca aduci jucatorii potriviti cu abilitatile si competentele potrivite, cu implicarea si capacitatea de a conduce afacerea ta catre succes.
 
Angajatii minunati reprezinta un avantaj pentru afacerea ta si este important sa aduci in echipa persoane talentate si implicate. Acestea duc lucrurile la bun sfarsit, trateaza clientii bine si arata entuziasm fata de compania, produsele si serviciile tale.
 
Daca sefii ii trateaza pe angajati cu demnitate si respect, inspiratia la locul de munca creste, astfel imbunatatindu-se si performantele. In acest fel creste si profitul. In cazul in care sefii fac exact opusul, sunt distanti si fara respect fata de angajati, toate celelalte - implicare, productivitate, pasiune - scad, iar membrii echipei pot lua in considerare demisia.
 
Pentru a fi sigur ca angajezi sefii potriviti, incearca sa descoperi la intervievarea candidatilor daca detin urmatoarele calitati:
 
1. Adevarati iubitori de oameni
Sefii minunati se bucura de membrii echipei. Sunt foarte incantati atunci cand un membru al echipei lui reuseste. Sunt satisfacuti atunci cand vad ca angajatii evolueaza si extind contributiile echipei. Ii lauda si ii incurajeaza cu usurinta si cu multa bucurie.
 
2. Au inima de slujitor
Leadership-ul eficient este despre a-i sluji pe altii, nu doar pe tine. Sefii minunati imbratiseaza rolul lor de a-i ajuta pe altii sa reuseasca, sa creasca si sa evolueze. Mentalitatea lor este aliniata pentru a servi la fel de bine afacerea, membrii echipei si consumatorii. Ei gestioneaza in mod eficient persoanele fizice si echipa, clarificand asteptarile performantelor si standardele de valori. Ei nu lasa problemele echipei sa se agraveze, incearca sa le rezolve prompt si corect.
 
3. Persoane implicate in angajamentele lor
Sefii buni sustin oamenii responsabili. Ei sunt fermi, pentru a se asigura ca promisiunile facute de membrii echipei sunt tinute. Integritatea este castigata in fiecare zi prin munca pe care o depun. 
 
Sursa: entrepreneur.com
 


Tags: afaceriantreprenoriliderileadershipcompanieinterviu angajareantreprenori de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Carti de business. Recomandarile antreprenorilor de top pentru 2023

de Bianca Tila
22 Iun 2023
Lumea afacerilor este int-o continua miscare, iar informatiile se schimba intr-un ritm accelerat. Startegiile de marketing, managementul echipei si...

Puncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri

de Idei de afaceri
21 Mar 2023
Afacerile pe Amazon sunt un bun start pentru antreprenorii incepatori. Cu ajutorul acestui tip de business puteti invata practic strategii de...

Descrierea planului de afaceri cu pesti. Misiunea firmei

de Idei de afaceri
22 Feb 2023
O scurta prezentare a firmei dumneavoastra va cuprinde misiunea si obiectivele de afaceri ale firmei; descrierea firmei din punct de vedere juridic;...

Greselile marilor antreprenori

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Cand iti asumi un risc, esti predispus greselilor. De fapt, cei mai de succes oameni au esuat in mod repetat, pana cand au gasit solutia salvatoare....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]