Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 afaceri simple pentru femei: ce idee te tenteaza?

de Marinache Paula 11 Sep. 2020 22743
4.31 din 112 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Din ce in ce mai multe femei vor sa isi deschida propria afacere, din dorinta de a avea un program flexibil, independenta financiara si de a petrece mai mult timp cu familia. Cand te gandesti la idei de afaceri pentru femei, nu se poate sa nu iti vina in minte bijuteriile, hainele si cosmeticele. Tinand cont de abilitatile si pasiunile tale, alege afacerea care ti se potriveste:

Magazin online de fashion

Mediul online este plin de oportunitati pentru micile afaceri. Romanii utilizeaza retelele de socializare si aplicatiile mobile pentru cumparaturi, iar cei mai multi afirma ca au parte de oferte mai bune online.

Inainte de a deschide un magazin online de haine este nevoie de o strategie coerenta si de o planificare. Afacerea este tentanta, avand in vedere costurile mai mici pe care le are un magazin online fata de unul traditional, contribuind la extinderea pietei si oferind totodata un acces facil la clienti.

Cosmetice bio

O alta idee de afaceri care castiga tot mai mult teren este cea cu cosmetice naturale homemade. Productia si comercializarea de cosmetice organice s-a dovedit o afacere de excelenta pentru femei.
O afacere cu produse homemade 100% naturale se demareaza usor, intai produci pentru familie, pentru prietenii si vecinii tai, apoi, dupa ce capeti experienta, te extinzi.

Pentru a porni o astfel de afacere ai nevoie de: un cantar digital, un mixer cosmetic, termometru digital, set profesional de dozare, vase si ustensile, spatule, benzi indicatoare de PH, recipiente pentru depozitare si vanzare.

Bijuterii handmade

O afacere handmade are mai multe avantaje. In primul rand ea poate fi inceputa cu bani putini, apoi nu este nevoie de sediu, domiciliul personal putand oferi spatiul necesar pentru start in afacere. Initial poate fi o afacere part-time, derulata dupa orele de serviciu si in weekend.

Cerceteaza atent piata si vezi ceea ce se poarta si ce se cere; vizitarea unor magazine de bijuterii si accesorii, magazine de cadouri, targuri si expozitii, poate fi un bun inceput pentru ca afacerea ta sa mearga. Pe Internet vei vedea de asemenea si ce ofera concurenta.

Organizare de evenimente

Daca esti o persoana organizata si rabdatoare, atenta la detalii, iata afacerea potrivita pentru tine: organizarea de nunti, botezuri, teambuilding-uri, concerte sau festivaluri.

Urmarirea permanenta a concurentei poate fi un pas mai mult decat util pentru ca afacerea ta sa fie profitabila. In aceasta afacere, inovatia isi spune cuvantul.


Tags: afaceri pentru femeiafaceri la domiciliuafaceri simpleafaceri cu bani putini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.31 din 5 - 112 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]