Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Amber Bloomer si hainele de maternitate de inchiriat

de Ilinca Dobrescu 06 Aug. 2011 3181
4 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Amber Bloomer este o alta mama antreprenoare de succes. Mamele sunt femei de afaceri excelente si sunt extrem de inteligente, multi-functionale, creative si cu o larga sursa de inspiratie chiar in „ograda” personala. Majoritatea produselor destinate copiilor, femeilor insarcinate sau parintilor sunt proiectate de mame. Acestea inteleg cel mai bine universul parintilor si al copiilor si vin cu solutii excelente, solutii salvatoare.

Amber Bloomer a venit cu aceasta idee in timp ce auzea cateva mamici cum se plangeau ca isi cumpara haine speciale de maternitate, haine care costa mai mult decat unele normale, le poarta o perioada foarte scurta de timp si apoi le arunca sau le dau altor mamici dintre cunostintele lor. Amber Bloomer s-a apucat de treaba si a intrat in lumea antreprenoriatului cu aceasta idee de afaceri fantastica, de altfel.

Bloomer a inceput sa colecteze haine de maternitate din comunitatile apropriate de comunitatea sa, le-a fotografiat si le-a incarcat pe site-ul sau dedicat in mod special acestei afaceri. Compania fondata se numeste Nine Little Months si este deja un succes teribil pe piata pe care activeaza.

Website-ul antreprenoarei contine item-uri usor folosite, in stare perfecta, la preturi infinit mai mici decat cele percepute pentru achizitionarea obiectelor vestimentare din magazinele normale. Obiectele vestimentare se gasesc in categorii pe tipuri de vestimentatie, marimi si sunt livrate acasa la cele care doresc sa le achizitioneze. De asemenea, prin intermediul acestui website, se pot vinde haine de maternitate second-hand si astfel, se asigura si un influx important de marfa pentru magazinul online.

Bloomer a inteles o mare problema a mamicilor si a venit cu idee de afaceri dedicata rezolvarii problemelor si nevoilor acestora. Mamele, femeile insarcinate, sugarii si copiii sunt 4 categorii de consumatori care vor reprezenta intotdeauna surse de idei de afaceri, surse care necesita ajutor pentru probleme si nevoi si surse bune de extragere a profitului.

Magazinele de haine second-hand, si eventual, cele clasate pe nise bine definite, ca cel deschis de antreprenoare, sunt o optiune buna pentru a ne inspira in ideile noastre de afaceri in 2011 si nu numai. Criza ne afecteaza pe toti si cei care vin cu solutii care sa ne imbunatateasca viata sunt cei care vor castiga profiturile adevarate si aplauzele noastre.




Tags: amber bloomerhaine de maternitatemagazin onlinemagazin second hand

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]