Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri online pentru mamele casnice. Businessuri rentabile in 2023

de Idei de afaceri 14 Mar. 2023 17846
Afaceri online pentru mamele casnice. Businessuri rentabile in 2023
4.47 din 37 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mamele care hotarasc sa deschida o afacere si sa o adminstreze de la domiciliu au marele avantaj de a petrece mai mult timp alaturi de copiii lor si evita apelarea la crese si gradinite. Mai mult, aleg o afacere care necesita un program de lucru flexibil si mai redus, care le poate transforma in antreprenoare de succes.

Iata cele mai bune idei de afaceri ce pot fi administrate de la domiciliul personal, cu program flexibil si rentabile:

Te gandesti sa demarezi o afacere pe Internet? Secretele comertului online iti sunt, in sfarsit, dezvaluite...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Redactor pentru publicatii online, website-uri, blog-uri


Aceasta afacere se construieste in timp si daca aveti abilitati de comunicare si redactare de texte. Un limbaj clar si stapanirea limbii pe care o veti folosi in redactarea textelor poate fi de ajuns pentru multe publicatii. Incepeti prin a va alcatui un portofoliu de articole demo pe care il veti arata tuturor publicatiilor din presa scrisa sau din mediul online. Castigarea clientilor vine din calitatea materialelor pe care le oferiti.

Grafician, web-designer


Este o afacere care necesita specializare, diplome si acreditari. Daca le detineti deja si aveti si putina experienta puteti sa obtineti contracte de munca importante si sa scoateti un profit foarte mare.

Plata pentru proiectele de web-design este foarte mare, dar trebuie sa respectati conditiile impuse si deadline-ul stabilit de client. O firma de web-design sau de grafica are nevoie de un website pentru promovarea afacerii si de angajati: web-designeri, graficieni(DTP-isti).



Magazin online


Subiectul tranzactiei il decideti in functie de furnizorii cu care veti colabora, de spatiul de depozitare pe care il detineti, de cererea de pe piata. Per total, vorbim de o afacere simpla, care nu este time-consuming, dar care necesita o specializare in domeniul IT/programare.

Alternativa ar fi sa angajati un programator sa va proiecteze web-site-ul si sa va puna la dispozitie o interfata user-friendly prin care sa va gestionati cu usurinta tranzactiile si produsele din stoc.

Te gandesti sa demarezi o afacere pe Internet? Secretele comertului online iti sunt, in sfarsit, dezvaluite...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Furnizor de obiecte handmade


Fabricati lumanari sau poate va pricepeti la modelarea argilei pentru bijuterii sau pentru obiecte de arta. Toate sunt la mare cautare si manufacturarea lor implica un simt sporit al talentului si al creativitatii. Nisa pe care doriti sa va specializati este aleasa in functie de cererea de pe piata si de capitalul pe care il aveti la dispozitie.

Spre exemplu, sa spunem ca pretul argilei, al uneltelor si echipamentului de modelare sunt mari, iar profitul care v-ar reveni din comercializarea produselor finale nu va multumeste. In acelasi timp, poate, fabricarea de lumanari are un prag mai mare al rentabilitatii.  Va ramane sa prospectati piata, sa va consultati cu furnizorii de materie prima si sa alegeti varianta cea mai buna.

Cealalta alternativa presupune manufacturarea obiectelor si apoi comercializarea directa catre client prin intermediul propriului website. Veti obtine profituri mai mari, dar aveti nevoie de promovare.



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: idei de afaceriafaceri la domiciliuafaceri mameredactor publicatii onlineafaceri obiecte handmade

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.47 din 5 - 37 voturi.

Articole conexe

Mame antreprenoare: 2 idei de afaceri de pus in practica acasa!

de Adela Simonescu
18 Dec 2012
Mamele sunt cunoscute ca fiind unele dintre cele mai blajine fiinte. Copiii ne schimba in mod radical si nimeni nu se poate plange de modificarile...

Idei de afaceri pentru mame casnice? Iata 4!

de Ilinca Dobrescu
21 Apr 2012
Idei de afaceri potrivite pentru mamele casnice sunt numeroase si este si normal. Mamele casnice cauta in permanenta sa isi valorifice timpul pe care...

6 idei de afaceri pentru mame casnice, in 2012!

de Adela Simonescu
26 Feb 2012
Ideile de afaceri pot fi valorificate, cu maxima usurinta, si de catre mamele casnice. Stim ca nu avem mult timp la dispozitie cand suntem mame si...

6 idei de afaceri pentru mame de afaceri!

de Ilinca Dobrescu
19 Feb 2012
Ideile de afaceri vin la pachet cu necesitati financiare variabile, cu necesitati de timp care ne pun mai mult sau mai putin in incurcatura. Multe...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]