Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Christina Leigh Rein - Antreprenoarea care a schimbat imaginea mamelor

de Maria Nicutar 21 Iun. 2011 4301
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Diapees&Wipees reprezinta o afacere de milioane de dolari care a schimbat cursul istoriei scutecelor. Mamele la moda si care doresc functionalitate si o buna organizare cand calatoresc sau cand pleaca la plimbare cu cei mici apeleaza la aceste gentute cochete care pastreaza de la doi la 4 scutece fara sa ii sifoneze si cu un aer elegant.

Naomi Watts este una dintre multele vedete care au apelat la aceste gentute superbe. Mamele se simt mai la moda, mai stilate iar cele mereu pe fuga vad un mare ajutor in micile inventii.

Micutele gentute vin in diverse culori si texturi si, mai nou sunt comercializate si alaturi de paturi pufoase si elegante pentru cei mici pe website-ul antreprenoarei. Cu preturi accesibile pentru majoritatea mamelor, produsele au incasat profituri uriase si au adus inventivei femei de afaceri un nume bine definit in aceasta industrie.

Creatoarea gentutelor a primit inspiratia dupa multiple momente de frustrare. Scutecele luate cu ea in pachetele prea mari deveneau sifonate sau erau puse in pungi de stocare de ingrediente pentru frigider. Aceste inconveniente au determinat-o sa proiecteze un produs care sa ii aduca atat functionalitate cat si un aspect ingrijit si elegant.
Christina Leigh Rein este una dintre multele mame inventatoare. Si-a pus bazele afacerii - Christina Leigh & Company -in anul 2004, si si-a lansat produsul in 2005. Este mama a trei copii si locuieste in Texas.

Afacerea a fost ideea ei si a fost dezvoltata impreuna cu sotul ei. La inceput, Christina a luat materialul din care voia sa produca gentutele si l-a capsat pe margini. Mai tarziu a gasit o firma dispusa sa ii produca creatiile. Sotii Rein au investiti 5000 de dolari in demararea afacerii si in curand au inceput sa isi vada profiturile crescand in mod rapid.

Astazi, afacerea Diapees&Wipees continua sa se dezvolte cu varietati de materiale si design-uri atractive si ajung sa faca inconjurul lumii la nivel inalt in cadrul celor mai mari magazine si boutique-uri.




Tags: diapees&wipeeschristina leigh reinmame inventatoare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]