Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Jodi Furman si sfaturile pentru cei cu buget mic

de Ilinca Dobrescu 06 Aug. 2011 3152
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Jodi Furman face parte din categoria mamelor antreprenoare de succes. Jodi Furman a venit cu ideea unui website care sa ofere suport informational pentru cei care doresc sa duca o viata indestulatoare chiar si atunci cand detin un buget mic. Website-ul sau, www.livefabuless.com ofera sfaturi care sa ajute orice persoana sau familie sa faca mult cu putin, sa gaseasca cele mai bune oferte de produce, discount-uri, oferte speciale, cupoane de reduceri si lista continua cu multe avantaje pentru utilizatori.

Afacerea a fost fondata in 2008, in Florida, chiar inainte ca perioada de criza economica sa se instaleze de-a binelea. Cheltuielile inteligente erau inca de pe atunci un habit personal, un mod de viata pe care si-l asumase si care o ajuta pe antreprenoare sa economiseasca bani.

Indiferent de situatia economica, mamele antreprenoare de pretutindeni si nu numai inteleg ca stilul de viata rezervat, cel care este impregnat de trucuri si mici sfaturi care sa ne ajute sa ne salvam banii sunt binevenite si trebuie adoptate ca stil de viata permanent.


Intr-adevar, si expertii spun ca lumea a inceput sa cumpere cu mai multa precautie, mai inteligent si pe baze selective mai rationale. Acest mod si stil de viata s-ar putea sa ramana pentru totdeauna, chiar si atunci cand criza va trece si vremuri bune vor veni din nou.

Piata consumatorilor va contine intotdeauna un numar mare de persoane care nu vor detine un buget indestulator si pentru acest segment, website-urile asemanatoare celui proiectat de Jodi Furman se vor dovedi surse de inspiratie foarte importante.

Prin intermediul website-ului sau, Jodi Furman ofera cele mai bune sfaturi pentru pregatirea unei cine excelente cu un buget mic, inchirierea unei masini in stil FabuLESS, shopping-ul de haine, calatoriile samd, totul pentru cei care doresc sa economiseasca bani.

Ideile de afaceri care vin in intampinarea problemelor si nevoilor noastre cele mai mari, cele care vin cu solutii care sa ne avantajeze, solutii convenabile si necostisitoare, sunt idei de afaceri castigatoare si care se vor pastra mult timp pe piata.




Tags: jodi furmanidei de afaceriidei de afaceri crizabuget mic

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Mame antreprenoare: 2 idei de afaceri de pus in practica acasa!

de Adela Simonescu
18 Dec 2012
Mamele sunt cunoscute ca fiind unele dintre cele mai blajine fiinte. Copiii ne schimba in mod radical si nimeni nu se poate plange de modificarile...

Idei de afaceri pentru mame casnice? Iata 4!

de Ilinca Dobrescu
21 Apr 2012
Idei de afaceri potrivite pentru mamele casnice sunt numeroase si este si normal. Mamele casnice cauta in permanenta sa isi valorifice timpul pe care...

6 idei de afaceri pentru mame casnice, in 2012!

de Adela Simonescu
26 Feb 2012
Ideile de afaceri pot fi valorificate, cu maxima usurinta, si de catre mamele casnice. Stim ca nu avem mult timp la dispozitie cand suntem mame si...

6 idei de afaceri pentru mame de afaceri!

de Ilinca Dobrescu
19 Feb 2012
Ideile de afaceri vin la pachet cu necesitati financiare variabile, cu necesitati de timp care ne pun mai mult sau mai putin in incurcatura. Multe...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]