Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Leah Leverich si scutecele refolosibile pentru bebelusi

de Ilinca Dobrescu 06 Aug. 2011 3579
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata o idee de afaceri care vine intr-adevar in ajutorul parintilor de pretutindeni. Cheltuielile cu scutecele normale, cele de unica folosinta sunt cheltuieli foarte mari si exorbitante pentru unii parinti. O mare parte din acestia prefera sa se rezume la uzul de scutece pe care le pot spala, scutece clasice din bumbac sau materiale naturale. Problema evidenta este ca acestea nu retin umezeala la fel de bine la fel ca cele clasice.

Leah Leverich este o mama si o antreprenoare de succes care a venit cu ideea de a produce si comercializa scutece care sa imbine calitatile unui scutec clasic, din bumbac, cu cele ale scutecelor moderne, tip Pampers. Astfel, scutecele pot fi spalate, uscate la fel ca orice alt obiect vestimentar, sunt confectionate din materiale care retin umezeala si nu irita pielea sensibila a bebelusilor si copiilor.

Mai mult, ideea antreprenoarei este fantastica, intrucat, scutecele sunt ajustabile si pot fi folosite de la nastere pana cand se termina era scutecelor la copiii dvs. Scutecele sunt ajustate ca marime cu ajutorul unor capse care maresc sau micsoreaza volumul acestora.

Intotdeauna, mamele sunt potentiale femei de afaceri, femei care au acces la o lume plina de resurse si inspiratie atat de necesara in lumea antreprenoriatului. Ideile de afaceri nascute din probleme sunt cele care vin in rezolvarea acestora, vin ca solutii viabile pentru cei care nu detin buget mare.

Mamele sunt recunoscute ca bune identificatoare de idei de afaceri si sunt bune ca gestionare de afaceri. Conducerea proiectelor si dezvoltarea acestora cere flexibilitate, creativitate, economisirea de bani si multi-functionalitate. Toate aceste calitati se regasesc in portofoliul unei mame adevarate si trebuie valorificate pentru a ne demara idei de afaceri profitabile.

Website-ul antreprenoarei, www.gogreenpocketdiapers.com se ocupa cu furnizarea de scutece in diverse stiluri si tipuri, pungute pentru spalarea la masini, tablete de material textil pentru inserare in scutece si o varietate de materiale si culori in care sunt confectionate acestea. Cererea pentru aceste produse a spart orice top in industria in care activeaza si parintii aplauda ideea antreprenoarei care a venit cu o solutie perfecta pentru nevoi nemasurate.




Tags: leah leverichgogreenpocketdiapersscutece refolosibile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]