Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Michele Reinkemeyer - Antreprenoarea care a revolutionat lumea diabeticilor

de Ilinca Dobrescu 07 Iul. 2011 7020
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Michele Reinkemeyer este o femeie de afaceri care a reusit sa imbunatateasca viata persoanelor care sufera de diabet, si nu numai. In acelasi timp este mama a 7 copii si reuseste sa se imparta intre viata de familie si cea profesionala. Si-a infiintat firma Heaven Scent Paws in 2003, se bucura de notorietate la nivel inalt si si-a creat un renume foarte puternic in lumea afacerilor.

Afacerea antreprenoarei are la baza dresajul canin pentru a asista persoane dizabilitate, care sufera de diabet, in scop militar si pentru ajutorul organelor de politie, pentru cautari si salvari de persoane.

Afacerea sa a inceput din pacate dupa ce unul dintre fii ei a fost diagnosticat cu diabet in stare grava. Multiplele crize de hipoglicemie post-tratament devenisera pericole prea grave pentru fiul ei de 7 ani, care fusese in pragul decesului de foarte multe ori. Motivata sa gaseasca o solutie pentru a putea depista la timp crizele care apareau cel mai des in timpul somnului celui mic, Michele a inceput sa cerceteze cat mai amplu domeniul de interes.

A gasit informatii conform carora unii caini au un simt dezvoltat care pot anunta alte persoane de crizele de hipoglicemie ce stau sa izbucneasca la cei afectati de diabet. Inarmata cu rabdare, Michele a inceput sa investeasca in achizitionarea de caini speciali pentru dresaj. Nu a reusit pana nu a cheltuit o suma mare de bani si pana nu a gasit-o pe catelusa Delta. A dresat-o sa o anunte oricand simtea ca se va produce o criza de hipoglicemie a fiului ei si a reusit cu mare succes.

Ulterior, una dintre fiicele ei, Alice a fost si ea diagnosticata cu diabet si suferea din cauza acelorasi crize. A dresat un labrador pe nume Lance pentru a-i anunta crizele acesteia si din nou s-a bucurat de o reusita mult ravnita.

In timp, Michele si-a dezvoltat afacerea si se ocupa de dresajul cainilor pentru asemenea scopuri si chiar altele, precum:gasirea persoanelor disparute, ajutorul in alte activitati ale politiei, in scop militar, depistarea unor substante ilegale samd.

In prezent, femeie de afaceri nu se mai ocupa de dresaj ci ofera cursuri catre detinatorii de caini. Cursurile sunt intensive si cer o mare dedicatie din partea proprietarilor. Michele este una dintre multele mame care nu gasesc solutii de-a gata pentru problemele lor si atunci recurg la a si le construi din nimic, cu mult efort si inteligenta.





Tags: michele reinkemeyerheaven scent pawsmame antreprenoarefemei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Mame antreprenoare: 2 idei de afaceri de pus in practica acasa!

de Adela Simonescu
18 Dec 2012
Mamele sunt cunoscute ca fiind unele dintre cele mai blajine fiinte. Copiii ne schimba in mod radical si nimeni nu se poate plange de modificarile...

Miscari strategice pentru mame antreprenoare ocupate

de Maria Nicutar
19 Sep 2011
Afacerile se demareaza si apoi trebuie sa creasca, trebuie sa se dezvolte, sa functioneze corect la orice pas si in orice moment, chiar si cand avem...

Mame antreprenoare de succes - Carol Bartz si Yahoo

de Adela Simonescu
04 Iul 2011
Carol Bartz este CEO-ul grupului Yahoo. Este mama a trei copii si a inceput de jos pana a-si cladi o cariera de succes in industria tehnologiei si...

Mame antreprenoare de succes: Anita Roddick si The Body Shop

de Maria Nicutar
19 Iun 2011
Majoritatea femeilor au auzit de acest lant de magazine. Le cunoastem datorita liniei de produse naturale si cu grija pentru mediul inconjurator....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]