Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 7 idei de afaceri profitabile pentru mame casnice

de Maria Nicutar 17 Oct. 2011 6148
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mamele casnice sunt de multe ori lasate pe dinafara in mediul business si multi uita care este puterea reala de a intra in joc in aceste fiinte multi-functionale. Ne crestem copiii, aducem bani in casa, ne instruim si ne urmam carierele si, de ce nu, ne pornim afaceri profitabile si de succes real. Iata doar 7 idei de afaceri spre care puteti privi pentru a va face o idee asupra mediului business actual:

1.    Idei de afaceri profitabile cu lumanari decorative >>>
Lumanarile decorative si cele destinate evenimentelor speciale sunt produse pentru care se platesc sume foarte importante. Capitalul necesar pentru a va demara o astfel de afacere nu este unul extrem de ridicat si depinde in mare masura de nivelul productiei pe care vi-l doriti si de calitatea produselor pe care le veti oferi clientilor dvs.

Recomandarea expertilor vine in intarirea ideii de a va demara afacerile cu resurse limitate si dezvoltarea lor pe masura ce profiturile va vor ajuta sa va indepliniti aceasta misiune.

2.    Idei de afaceri profitabile cu produse cosmetice organice >>>
De la sapun, la creme si lotiuni, produsele cosmetice organice au inceput de ceva timp sa isi faca loc pe rafturile magazinelor de specialitate si ale farmaciilor. Consumatorii acestui tip de produse sunt mai putini, insa numarul lor este in crestere si sunt consumatori dispusi sa achite si sume mai importante pentru un nivel ridicat al calitatii.

3.    Idei de afaceri profitabile cu accesorii handmade >>>
De la bijuterii, la invitatii handmade, accesoriile confectionate manual au devenit un refugiu optim pentru multi potentiali antreprenori. Cu timpul, activitatea devina simpla si rapida, baza de clienti se mareste si se pot obtine profiturile necesare.

4.    Idei de afaceri profitabile de cultivare a ciupercilor Champignon >>>
Ciupercile Champignon inca nu au ajuns pe piata ca produse pentru care cererea sa fie asigurata, acoperita. Mai mult, acest soi de ciuperci este cerut si in afara, iar preturile de comercializare sunt extrem de avantajoase pentru cei care detin un beci, un hambar vechi samd.

5.    Idei de afaceri profitabile cu micro-ferme de prepelite >>>
Prepelitele au devenit si ele surse bune pentru idei de afaceri profitabile. Avantajul major este ca pot fi crescute in custi supra-etajate si o productie importanta de oua si carne de prepelita se obtine pe un spatiu restrans si la costuri destul de mici pentru cei care doresc sa isi demareze astfel de afaceri profitabile.

6.    Idei de afaceri profitabile de cultivare a plantelor medicinale >>>
Pentru cei care detin si cea mai mica bucata de teren, plantele medicinale se pot transforma in obiectul unei afaceri profitabile. Se cere valeriana, echinacea, lavanda si nu numai.

7.    Idei de afaceri profitabile de cultivare a legumelor in sistem ecologic/organic >>>
De asemenea, pentru cei care detin teren sau spatiu in care sa se amplaseze mici sere, afacerile cu legume cultivate in sistem ecologic sunt excelente si se dovedesc profitabile. Productia obtinuta se poate folosi si intern, in cadrul gospodariei si se comercializeaza la preturi mai ridicate datorita faptului ca sunt obtinute in sistem organic.




Tags: afaceri profitabileidei de afaceri profitabileafaceri mame casnice

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]