Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerile administrate de acasa pentru mame

de Maria Nicutar 20 Mai. 2011 6650
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Suntem mame si femei de afaceri. Ne crestem copiii singure, fara prea mult ajutor din partea altcuiva, avem un stil de viata activ, stim sa ne organizam timpul si vrem sa reusim in lumea afacerilor. Nu este un lucru imposibil, dar poate fi dificil si anevoios daca nu respectam regulile de aur ale "jocului".

Afacerile administrate la domiciliu sunt o optiune avantajoasa pentru orice mama. Alegerea unei ocupatii cu flexibilitate in ceea ce priveste orarul de munca este singura solutie viabila pentru cele care aleg sa isi creasca odraslele singure si fara ajutorul creselor sau pentru cele care doresc sa petreaca mai mult timp cu copiii lor. Pentru a avea succes este nevoie de o buna organizare a timpului, de cunostinte de operare PC si de documentare temeinica in domeniul in care se va lansa afacerea.

Iata ce ne impartasesc cele mai bune femei de afaceri care au reusit sa imbine viata de familie cu cea profesionala:

1.    Organizare, planificare, documentare. Va trebui sa va gestionati timpul petrecut acasa intr-un mod cat mai eficient pentru cresterea copilului dvs. si pentru reusita afacerii pe care o detineti. Veti avea nevoie de o planificare riguroasa a bugetului pe care doriti sa il investiti in proiect si aveti nevoie de documentare temeinica inaintea demararii oricarui tip de afacere. Informatiile pe care le strangeti va spun daca o afacere vi se potriveste sau nu, de cat capital trebuie sa dispuneti pentru a scoate profit si de cat timp aveti nevoie zilnic pentru a va administra proiectul.

2.    Investiti intr-un computer performant, in software-uri care sa va ajute sa tineti singura contabilitatea si sa va organizati activitatea. Acest lucru va va spori viteza de lucru si va va scuti de plata catre firmele de consultanta sau catre contabilii independenti. De asemenea, aveti de castigat de pe urma cursurilor de pregatire online pentru a va specializa in domeniul potrivit afacerii dvs.

3.    Alegeti domenii ca: web-design sau grafica, redactare articole pentru website-uri sau bloguri, afaceri pe eBay, meditatii, magazine online si altele asemanatoare. Acestea sunt tipice pentru munca de acasa. Majoritatea lumii este de parere ca sunt afaceri online-only si nu necesita capital mare de investitii.

4.    Separati spatiul destinat muncii de restul casei.

5.    Prospectati. Prospectarea pietei inainte de orice decizie in afaceri este singura cale catre riscuri mai mici si estimari mai bune.

6.    Negociati. Nu va temeti si lasati deoparte jena cand vine vorba de negocieri. Toata lumea o face si toti au de castigat.

7.    Cereti ajutor.  Oricand aveti sansa sa delegati pe cineva apropiat sau pe un membru al familiei, faceti-o! Rugati-va vecina sa va faca cumparaturile, cereti-i surorii dvs. sa aiba grija de copil cateva ore pe saptamana, convingeti-va unchiul contabil sa va ajute la gestionarea bugetului. Nu va temeti sa cereti ajutorul! Toti ajutam intr-un fel sau altul pe cineva si acest lucru ne face sa ne simtim mai valorosi. Acelasi lucru se aplica si in cazul dvs. si poate face diferenta intre faliment sau succes rasunator. Dvs. alegeti calea!


Tags: afaceri de acasaidei de afaceriafaceri la domiciliuafaceri parinti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Mame antreprenoare: 2 idei de afaceri de pus in practica acasa!

de Adela Simonescu
18 Dec 2012
Mamele sunt cunoscute ca fiind unele dintre cele mai blajine fiinte. Copiii ne schimba in mod radical si nimeni nu se poate plange de modificarile...

Idei de afaceri pentru mame casnice? Iata 4!

de Ilinca Dobrescu
21 Apr 2012
Idei de afaceri potrivite pentru mamele casnice sunt numeroase si este si normal. Mamele casnice cauta in permanenta sa isi valorifice timpul pe care...

6 idei de afaceri pentru mame casnice, in 2012!

de Adela Simonescu
26 Feb 2012
Ideile de afaceri pot fi valorificate, cu maxima usurinta, si de catre mamele casnice. Stim ca nu avem mult timp la dispozitie cand suntem mame si...

6 idei de afaceri pentru mame de afaceri!

de Ilinca Dobrescu
19 Feb 2012
Ideile de afaceri vin la pachet cu necesitati financiare variabile, cu necesitati de timp care ne pun mai mult sau mai putin in incurcatura. Multe...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]