Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Start in cea mai buna afacere la domiciliu pentru mame si nu numai

de Matei Antonescu 11 Iul. 2011 7736
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mamele casnice au mai putin timp la dispozitie, intrucat trebuie sa isi dedice o mare parte pentru cresterea si ingrijirea copiilor. Cu toate acestea, implinirea adevarata a oricarei persoane vine atunci cand reusim sa aducem impreuna, in armonie totala, viata de familie cu cea profesionala. Daca timpul, capitalul si specializarea nu va permit sa intreprindeti o afacere mai complexa, va dam noi o solutie simpla.

Prepararea de prajituri si alte dulciuri in casa poate fi o idee fantastica in noua era a organicului, a produselor naturale homemade, facute in casa. Multi consumatori se indreapta catre produsele care nu contin conservanti si coloranti artificiali si spre magazinele care ofera placinte ca la bunica acasa.

Ei bine, aceasta oportunitate este perfecta pentru multi dintre noi. Timpul efectiv de munca nu este unul foarte indelungat, activitatea in sine nu este una complicata, dar, ca orice afacere, aceasta trebuie gestionata in mod organizat.

Haideti sa vedem de ce ati avea nevoie pentru a demara si dvs o astfel de afacere:
1.    Talent si pasiune pentru prepararea prajiturilor, placintelor samd. Daca nu le aveti, puteti sa incercati sa le creati prin exercitiu mai mult. S-ar putea ca o simpla reteta sa va trezeasca pasiunea pentru gatit.

2.    Ustensile potrivite. Achizitionati-le de la un furnizor avantajos.

3.    Spatiu la dispozitie pentru preparare, ambalare, depozitare. O bucatarie spatioasa si o camara se pot dovedi de ajuns pentru a face aceasta afacere sa mearga perfect.

4.    Autorizatii de functionare pentru activitatea la domiciliu. Ca in orice afacere din industria alimentatiei va trebui sa obtineti avize, licente si autorizatii care sa va clasifice produsele ca fiind potrivite pentru a fi date spre consum.

5.    Website. Este bine sa aveti un website unde sa va promovati ofertele si de unde sa fiti gasita mai usor pentru a fi contactata.

6.    Timp pentru prepararea produselor. In functie de comenzile din ordinea de zi, va trebui sa va sacrificati mai mult, sau mai putin timp pentru administrarea activitatii afacerii.

7.    Servicii de promovare a afacerii dvs. Promovati-va afacerea catre cunoscuti si rude la inceput, pana prindeti notorietate si indemanare pentru a face fata comenzilor mari. Mult succes!


Tags: afacereafaceriafaceri pentru mameafaceri mame casniceafaceri domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Ai curaj sa devii o mamica-antreprenor? Ce afaceri poti sa incepi

de Stanciu Ioana
24 Apr 2017
Tot mai multe femei, care au o cariera de cel putin 5 ani ca angajat si o sisteaza in timpul sarcinii, atunci cand vor relua activitatea...

4 afaceri simple pentru femei: ce idee te tenteaza?

de Marinache Paula
11 Sep 2020
Din ce in ce mai multe femei vor sa isi deschida propria afacere, din dorinta de a avea un program flexibil, independenta financiara si de a petrece...

7 lucruri pe care o femeie antreprenor trebuie sa pastreze in minte cand incepe propria afacere

de Andreescu Sorin
18 Mar 2016
O femeie antreprenor, care de cele mai multe ori este si mama, trebuie sa pastreze urmatoarele lucruri in minte cand isi incepe propria afacere: 1....

A inceput o afacere pe cont propriu dupa ce a fost concediata in 2010

de Marinache Horia Cristian
29 Oct 2015
Willemien Rust (42 ani), din oraselul irlandez Donard, fosta arhitecta la o multinationala, si-a transformat garajul casei intr-o fabricuta de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]