Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tanea Smith - Familie, afaceri si multa inspiratie

de Maria Nicutar 05 Iul. 2011 7309
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata inca o mama antreprenoare de succes. A pornit la drum cu un set de creioane bine ascutite si cu o idee mareata. Avea de gand sa dea o nota de stralucire oricarei femei, adolescente, oricarui eveniment sau moment din viata clientilor sai. Pe buna dreptate a reusit si si-a creat o afacere care se dezvolta si ne fascineaza de-a dreptul.

Tanea Smith si-a fondat afacerea visurilor ei. Se numeste „She’s got papers”, in traducere libera, „Ea are hartii”! Si ce mai hartii! Toate sunt sub forma de carti postale sau felicitari cartonate si au mesaje dintre cele mai surprinzatoare, special concepute pentru diverse tipuri de persoane, evenimente, cariere samd.

Spre exemplu, Tanea a stilizat o astfel de carte-felicitare special destinata blogger-itelor, sau celor care adora sa gateasca, sau celor care doresc sa sarbatoreasca faptul ca au slabit 4 kg, samd.

In iulie 2008, afacerea din Brooklyn a fost lansata, si curand, femei de peste tot si celebritati laolalta au inceput sa cunoasca mesajul femeii de afaceri. Tanea deja avusese un trecut presarat de talente artistice, scrisese scenarii de piese de teatru, participase la concursuri de redactare de povestiri samd.

Cel mai mult, Tanea afirma ca s-a inspirat din nevoile sale financiare.  Acestea i-au dat imboldul final si regasirea jurnalului ei din copilarie i-a dat ideea perfecta. Alaturi de un grafician, Tanea si-a pus in practica proiectul si astazi se bucura de o reusita cu renume.

Iata cum, antreprenoarea a reusit sa dea o noua fata oricarei meserii, oricarui hobby sau eveniment. Tanea Smith se bucura de un succes mare si inspira femei din intreaga lume prin faptul ca si-a cladit o afacere din creativitate si inspiratie de moment. Nu a folosit tehnologie de calitate mare, nici nu si-a rapit mult timp din activitatea ei normala, si a inceput de jos.

Tanea are doi copii, pe Jada si pe Brandon. Cu cel mai mare succes posibil, femeia de afaceri isi imbina viata profesionala cu cea de familie. Afacerea ei a prins avant si acum se dezvolta si mai mult, aducand in prim-plan produse dintre cele mai variate.




Tags: tanea smithshe's got papersmame antreprenoare de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Mame antreprenoare de succes - Carol Bartz si Yahoo

de Adela Simonescu
04 Iul 2011
Carol Bartz este CEO-ul grupului Yahoo. Este mama a trei copii si a inceput de jos pana a-si cladi o cariera de succes in industria tehnologiei si...

Mame antreprenoare de succes: Anita Roddick si The Body Shop

de Maria Nicutar
19 Iun 2011
Majoritatea femeilor au auzit de acest lant de magazine. Le cunoastem datorita liniei de produse naturale si cu grija pentru mediul inconjurator....

Mame antreprenoare de succes:Aileen Chen creeaza Belly Armor

de Maria Nicutar
18 Iun 2011
Grija permanenta pentru sanatatea fatului in spatiul sau intrauterin se dezvolta din ce in ce mai mult. Ne place sa auzim acest lucru si ne dorim...

Mame antreprenoare de succes: Debbie Glickman si eliminatorii de vise urate

de Maria Nicutar
18 Iun 2011
Fondatoarea companiei Fairytale Wishes, Debbie Glickman a inventat o gama de spray-uri aromaterapeutice pe baza de plante pentru calmarea starilor...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]