Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 lucruri pe care nu poti niciodata sa le impartasesti cu cei de la resurse umane

de Victor Oancea 07 Dec. 2011 2763
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Departamentul de resurse umane trebuie intotdeauna sa fie privit asa cum si functioneaza, ca si mediator intre angajati si conducere. Nu ii putem privi ca pe prietenii nostri, ca pe vecini cu care putem sta la o cafea si o barfa mica. CBS News a alcatuit un top al lucrurilor interzis de impartasit cu HR-ul.

Iata cele 4 lucruri pe care nu le poti spune unui reprezentant al departamentului de resurse umane:


1. Nu poti impartasi cu un reprezentant al departamentului de resurse umane ce nu vrei sa afle managerul tau. Nu uitati ca ei sunt mediatorii intre dvs si conducere, management. Cu alte cuvinte, problemele si conflictele vor ajunge acolo unde trebuie sa ajunga. Sfaturile specialistilor ne spun sa nu incurcam HR-ul cu prietenii cu care chatuim si catre care ne varsam of-urile.


2. Problemele de ordin medical, legal sau financiar trebuie sa ramana afara si nu in biroul unui reprezentant al departamentului de resurse umane. HR-ul doreste angajati stabili, pe care compania reprezentata se poate baza. Cand viata dvs personala devina instabila, cea profesionala tinde sa se miste la unison.


3. De asemenea,  reprezentantii departamentului de resurse umane nu trebuie sa va afle nici profilul online atunci cand acesta poate fi unul nepotrivit. Nu este niciodata recomandabil sa postati articole, imagini, comentarii neadecvate chiar si atunci cand aveti un zid de privacy mai solid.


4. Nu in ultimul rand, daca tocmai v-ati intors din concediul de maternitate, nu ramaneti fixat prea mult pe aceasta perioada in care ati stat acasa pentru a va creste copiii. Mutati-va centrul de interes pe job-ul actual, pe sarcini si responsabilitati si demonstrati ca sunteti pregatiti sa va reluati pozitiile in forta.


Tags: resurse umanehrreprezentanti hrdepartament hr

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]