Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 lucruri pe care sefii exceptionali le asteapta de la subordonatii lor!

de Adela Simonescu 27 Iun. 2013 2679
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sefii exceptionali sunt acele persoane alaturi de care lucrezi cu drag, cu placere, din pasiune. Sunt persoane care te ajuta sa te dezvolti din punct de vedere profesional, care te ajuta sa ai incredere in abilitatile si competentele pe care le vei valorifica la maxim, in avantajul tau si al companiei.

Iata si cele 8 cerinte principale care caracterizeaza un sef exceptional, conform INC:

1. Sefii vor sa te tii de cuvant!
Cu totii vrem sa putem sa ne incredem in oamenii nostri, asa ca un aspect esential pe care il cautam la oamenii nostri este cel referitor la promisiunile pe care le fac si pastreaza.

2. Nu ne faceti prea multe surprize! Cu siguranta nu ne plac surprizele din categoria: am facut o greseala, am ascuns-o sub pres si acum a iesit la iveala! Este mai bine sa spuneti totul din start si sa vedem cum putem sa reparam totul cat mai rapid.

3. Fiti mereu pregatiti cu detaliile necesare. Vrem sa stim ca avem angajati competenti si mereu stapani pe informatiile si cunostintele pe care ar trebui sa le detina. Cand cerem detalii cu privire la situatii si proiecte, vrem sa fiti gata sa le oferiti cu rapiditate si siguranta.

4. Luati-va munca in serios. Cu totii muncim, insa doar unii iau acest lucru in serios. Fiti buni la ceea ce faceti voi si dati dovada de faptul ca doriti sa deveniti experti in aria voastra de referinta.

5. Acoperiti-va superiorii si ajutati-i sa ia cele mai bune decizii. De foarte multe ori, subordonatii nostri nu ne vor opri din a lua o anumita decizie, chiar daca o considera total gresita. Vrem sa veniti la noi, sa ne dati argumente clare si sa ne ajutati sa intelegem daca suntem sau nu pe punctul de a face o greseala.

De foarte multe ori, chiar si angajatii fara experienta si fara specializari substantiale pot vedea o anumita situatie dintr-un unghi diferit, dintr-o perspectiva in care beneficiile de castigat sunt mult sub pierderile potentiale.

6. Ofera solutii si nu te concentra pe plangeri si nemultumiri. Sa vedem peste tot numai probleme si obstacole, numai greseli si situatii negative, este simplu! Sa te concentrezi pe solutiile cele mai eficiente reprezinta aspectul pe care il cautam la oamenii nostri.

7. Comunicati intr-un limbaj simplu, fara cuvinte complexe si notiuni alambicate!

8. Cunoaste-ti jobul tau adevarat. Orice s-ar spune in descrierea jobului tau, tine minte ca treaba ta este sa iti ajuti seful sa devina un om de succes.

Interesant este faptul ca si treaba sefului este sa isi ajute angajatii sa devina profesionisti de succes. Din aceasta relatie de reciprocitate se nasc sansele de reusita pentru o afacere cu un viitor cat se poate de stralucit!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afaceriafaceresefi exceptionalicerinte sefi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum sa atragi cei mai buni angajati pentru noua ta afacere

de Idei de afaceri
12 Dec 2023
Initierea unui business este un eveniment important in viata fiecarui antreprenor. Prima afacere poate fi comparata, cu usurinta, cu prima dragoste,...

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Evolutie antreprenoriala. De la o afacere mica la brand

de Idei de afaceri
07 Dec 2023
Din punctul unora de vedere, branding-ul este etapa finala pentru o afacere, apogeul, daca doriti. In momentul in care vorbim de brand, vorbim de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]