Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri in 2013: Fii productiv si termina tot ce ti-ai propus pana la finalul anului!

de Matei Antonescu 02 Iul. 2013 2780
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mai avem foarte putin pana in septembrie, care deja miroase a sarbatori de iarna si apoi a venit 2014. S-a mai dus un an si pentru multi, din pacate, s-a dus degeaba sau cu efecte pozitive minime. In principiu, noi discutam despre antreprenori, cei care nu isi vor permite niciodata sa treaca anul fara dovezi clare de progres pentru afacerile lor.

In mod real, daca a trecut un an peste tine si tu nu ai depus eforturi veritabile pentru a te dezvolta, pentru a-ti consolida modelul de business, pentru a-ti deschide noi unitati si lansa noi produse sau pachete de servicii, atunci asteptarile de la noul an vor fi pe masura. Si asta pentru ca actionam si gandim pe modelul: "Ce plantezi acum, vei recolta in viitor."

Asa ca daca nu ai plantat nimic, este timpul sa o faci si noi te ajutam. Iata cateva sfaturi ca sa poti sa valorifici la maxim ce a mai ramas din 2013:

1. Alcatuieste harta situatiei prezente si pentru asta ai nevoie sa scoti de la "naftalina" planul de afaceri. Este posibil sa fi neglijat planul de afaceri pana in acest moment? Cu siguranta vei observa si efectele negative in cazul in care nu ai mizat indeajuns de mult pe el.

Alcatuieste planul care ti se potriveste de acum incolo, stabileste obiectivele pe care vrei sa le atingi, modifica viziunea ta asupra lucrurilor si consolideaz-o cu ajutorul obiectivelor pe termen scurt si a obiectivelor pe termen lung.

2. Fa-ti curaj. Chiar daca pana in acest moment, pentru afacerea ta inca nu a rasarit soarele, asta nu inseamna ca nu se va intampla. Fa-ti curaj, aduna-ti motivatia, invata sa fii determinat si sa te tii de planul tau.

3. Fa modificarile de rigoare. La jumatate de an, daca lucrurile nu merg deloc asa cum le-am planificat si daca existau sanse viabile sa mearga, noi, antreprenorii cu experienta efectuam mici sau mari mutari, shift-uri de pozitii, retrogradari, promovari, concedieri si noi cooptari de personal.

Daca ai lasat un manager de departament sa arate tot ce poate, daca avea toate sansele sa scoata rezultatele asupra carora ati convenit, insa nu se vede, atunci se poate sa fie cazul unei modificari. Nu va grabiti, nu actionati din impuls, calculati situatia si luati cea mai buna decizie.

Aduceti in echipa omul care sa intoarca aceste rezultate nemultumitoare in favoarea departamentului si, implicit, in favoarea intregii afaceri!

Sa aveti succes, afaceri prospere si management de top!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: afaceriafaceresucces in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum sa atragi cei mai buni angajati pentru noua ta afacere

de Idei de afaceri
12 Dec 2023
Initierea unui business este un eveniment important in viata fiecarui antreprenor. Prima afacere poate fi comparata, cu usurinta, cu prima dragoste,...

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Evolutie antreprenoriala. De la o afacere mica la brand

de Idei de afaceri
07 Dec 2023
Din punctul unora de vedere, branding-ul este etapa finala pentru o afacere, apogeul, daca doriti. In momentul in care vorbim de brand, vorbim de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]