Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Angajatii tai merita o promovare? Iata regulile de aur de care poti tine cont!

de Adela Simonescu 23 Mai. 2013 3147
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Promovarile sunt uneori meritate si oferite. Uneori se lasa mult timp asteptate si ca rezultat concret, se pierd angajati valorosi. La urma urmei, cei care isi cunosc adevarata valoare stiu ca nu trebuie niciodata si sub nicio forma sa ramana pe loc. Si asta pentru ca, asa cum bine stim cu totii, stagnarea duce la disparitie!

Si reprezinta o adevarata arta sa stii cand sa dai o sansa unui angajat si cand sa il lasi sa astepte promovarea. Si arta aceasta este stapanita de putini sefi, manageri, antreprenori si leaderi.

Iata cateva dintre regulile de aur de care sa tineti cont pentru a promova un angajat:

1. Promoveaza-ti oamenii care te ajuta!
Mai presus de orice, salariatii nostri detin rolul esential de a ne ajuta, de a ne asista, de a ne sprijini. Ce fac ei, in principiu? Sunt cei responsabili cu executarea viziunii nostre. Nu spunem faptul ca ei nu au viziune, ci faptul ca viziunea lor trebuie sa se sincronizeze cu viziunea noastra si impreuna trebuie sa ne asiguram ca se aduce valoroare in cadrul companiei!

Asigurati-va ca promovati oamenii care va ajuta cu adevarat, oamenii care va ofera SOLUTII. Fie ca sunt cei care va ajuta intotdeauna sa va organizati, sa va planificati listele de sarcini, sa terminati munca la timp, sa va depasiti obstacolele, sa va eliberati creativitatea, sa va puneti planurile in aplicare, sa va largiti viziunea si oportunitatile de dezvoltare ... toate aceste exemple sunt indicii valoroase ca aveti de-a face cu o persoana generatoare de solutii.

2. Promoveaza-ti oamenii care te ajuta sa cresti, sa progresezi! Sunt oameni care isi fac treaba deosebit de bine, insa care cresc separat de noi, superiorii lor. Sunt persoane care poate ca nu lucreaza bine in echipa, persoane care nu contribuie la dezvoltarea intregului departament iar tinta dvs este ca oamenii din echipa sa munceasca pentru binele echipei inainte de toate.

3. Promoveaza-ti oamenii cu cele mai bune rezultate! Iata o regula care poate parea usor redundanta. Desigur ca vom promova oamenii cu cele mai bune rezultate. Esential de constientizat este faptul ca avem oameni care muncesc enorm de mult si care obtin rezultate bunicele. Avem si oameni care par ca abia muncesc si care detin rezultate fantastice pe banda rulanta.

Asigurati-va ca primii la promovare sunt oamenii care obtin rezultate exceptionale si care mizeaza pe eficienta, nu pe volum de munca.

La final, va recomandam sa meditati putin asupra ideii de a face promovari. Orice astfel de promovare va aduce schimbari in cadrul departamentului si in cadrul intregii companii. Prin intermediul acestei promovari, veti incuraja un anumit tip de comportament si veti descuraja alte tipuri de comportamente.

Prin promovarea nepotului dvs, veti arunca tuturor semnalul ca este timpul sa isi caute un nou loc de munca daca au de gand sa promoveze vreodata in viata lor sau poate sa va ia fiica de sotie. Alte sanse ... mai slab!

De asemenea, prin promovarea tipului care abia a venit de doua luni in firma si care a reusit sa castige cateva contracte bune datorita unei sume de imprejurari si circumstante, veti incuraja multi oameni cu vechime sa plece.

Iata doar doua exemple foarte lamuritoare, exemple care sa va faca sa intelegeti ca orice promovare trebuie sa aduca cel mai mult bine pentru cel mai mare numar de angajati, cu impactul cel mai favorabil asupra intregii afaceri!

Sa aveti succes in viata si afaceri prospere!

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: promovaripromovarepromovare angajati

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]