Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cea mai pretioasa serie de interviuri cu antreprenori iti arata cum sa reusesti in afaceri

de Ilinca Dobrescu 03 Oct. 2013 3162
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In mod clar, mediul de afaceri nu reprezinta locul de "joaca" al tuturor. Nu iti permiti sa intri in mediul business fara cunostinte clare si solide, fara informatii de reala valoare, date de care sa tii cont pentru a lua cele mai inspirate decizii.

Un mod prin care ne asiguram ca luam start-ul in mod corect este sa ne punem la punct cu informatii oferite chiar de catre cei care deja au dat lovitura. In acest sens, va prezentam cea mai impresionanta colectie de interviuri cu oameni de afaceri de succes.

"Spre deosebire de alte lucrari care promit marea cu sarea, „Secretele antreprenorilor care o duc bine pe timp de criza” prezinta povesti reale, cu oameni adevarati care au vorbit cu dezinvoltura despre ideea de la care si-au pornit afacerea, despre inceputuri, greutatile pe care le-au avut de infruntat, oameni care au raspuns fara ocolisuri si orgolii tuturor intrebarilor.", ne informeaza specialistii coordonatori ai lucrarii "Secretele antreprenorilor care o duc bine pe timp de criza!"

Cu ajutorul informatiilor care se regasesc in cadrul CD-ului "Secretele antreprenorilor care o duc bine pe timp de criza”, veti avea ocazia sa valorificati propria idee de afacere in modul cel mai sigur cu putinta. Trebuie sa recunoastem ca nimic nu se aseamana cu sentimentul ca pornesti la un drum pe care deja il cunosti intr-o mare masura. Deja stii cam ce greseli se pot comite, ce greseli au comis altii inaintea ta, ce obstacole te asteapta la fiecare pas si cum poti sa le intreci cat mai eficient si mai simplu cu putinta.

Va invitam sa consultati lucrarea pregatita de specialisti, cea mai impresionanta colectie de interviuri cu antreprenori >>>  Secretele antreprenorilor care o duc bine pe timp de criza!>>>




Tags: secretele antreprenorilor care o duc bine pe timp de crizainterviuri antreprenoriinterviuri oameni de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]