Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai frecvente motive de inchisoare pentru manageri!

de Victor Oancea 12 Apr. 2013 3128
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Extrem de des se intampla sa aflam din media despre cazuri in care managerii, administratorii si antreprenorii risca ani de inchisoare pentru actiuni care contravin legislatiei in vigoare. Si trebuie sa recunoastem ca exista numeroase reglementari pe care antreprenorii, managerii, administratorii si nu numai, nu le cunosc indeajuns de bine, de aici si riscurile aferente.

Si este natural, pentru ca activitatea noastra profesionala sa se desfasoare in conditii optime si in siguranta totala, sa le cunoastem si sa stapanim perfect legislatia romana si toate reglementarile (consecinte fiscale, proceduri civile, raporturi de munca, protectia si securitatea muncii etc.) care incadreaza drept infranctiuni sau contraventii operatiuni la care nici nu ne-am gandi.

Special pentru cei care doresc sa se asigure ca activitatea lor profesionala se desfasoara in mod corect si perfect legal, s-a lansat ghidul "Cele mai frecvente motive de inchisoare pentru manageri". Este ghdul care se poate dovedi a fi cea mai buna investitie si pentru afaceristi, manageri si administratori, patroni, juristi si avocati.

In linii mari, ghidul reprezinta o colectie de informatii care va ajuta sa intelegeti si sa cunoasteti legea, sa evitati situatii critice si sa luati decizii corecte in afaceri. Ghidul va ofera si solutii care sa va ajute sa va pastrati integritatea si imaginea nepatata, sa va protejati imotriva acuzatiilor posibile!

Mai presus de orice, ghidul va ajuta sa economisiti timp, bani si energie si reprezinta o siguranta esentiala ca nu veti ajunge sa platiti cu propria libertate pentru actiunile pe care le intreprindeti in necunostinta de cauza.

Ghidul "Cele mai frecvente motive de inchisoare pentru manageri" este realizat de un specialist, este disponibil aici si poate ajunge pe biroul dvs in cel mai scurt timp.



Tags: cele mai frecvente motive de inchisoare pentru managerimotive de inchisoare pentru antreprenorimotive inchisoare manageri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]