Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa fii convingator in Business cu Robert Cialdini

de Ilinca Dobrescu 23 Sep. 2011 3400
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Dr. Robert Cialdini, cel mai cunoscut expert în psihologia persuasiunii, vine în România ca invitat special al Mastermind Communications pentru a susţine seminarul CUM SĂ FII CONVINGĂTOR ÎN BUSINESS, eveniment organizat la Bucureşti în data de 30 septembrie. Evenimentul va avea loc in cadrul Hotel Crown Plaza la ora 14:00.

Dr. Robert Cialdini, cel mai cunoscut expert în psihologia persuasiunii, vine în România ca invitat special al Mastermind Communications pentru a susÅ£ine seminarul CUM SÄ‚ FII CONVINGÄ‚TOR ÎN BUSINESS, eveniment organizat la BucureÅŸti în data de 30 septembrie.     
 
În domeniul ÅŸtiinÅ£ei influenÅ£ei ÅŸi persuasiunii, Dr. Cialdini este astăzi cel mai citat psiholog din lume. El va susÅ£ine la BucureÅŸti un seminar în care va demonstra publicului forÅ£a ÅŸi funcÅ£ionalitatea celor 6 principii ale persuasiunii, teorie care l-a făcut celebru.

SpecialiÅŸtii în marketing ÅŸi vânzări lucrează cu cel mai important ÅŸi fragil material: încrederea clienÅ£ilor. AceÅŸti profesioniÅŸti ÅŸtiu că persuasiunea este un proces continuu, că o singură realizare nu garantează continuitatea succesului, că a fi onest în relaÅ£iile de afaceri este una dintre puÅ£inele garanÅ£ii că oamenii vor vrea să mai facă afaceri cu tine. MulÅ£i dintre ei îÅŸi doresc să-ÅŸi îmbunătăţească abilitatea de fi mai persuasivi atunci când negociază cu un distribuitor care să le preia marfa, iar alÅ£ii să convingă cu mesajele lor când construiesc o campanie de advertising pentru ca marfa aceea să plece de pe raft.

Liderii ÅŸtiu că inspiraÅ£ia, persuadarea celorlalÅ£i să creadă în Å£elul lor ÅŸi să-i urmeze sunt printre cele mai importante aspecte ale artei ÅŸi ÅŸtiinÅ£ei conducerii. Managerii moderni fac asta zi de zi cu echipele lor: îi conving ÅŸi se lasă convinÅŸi, atunci când ÅŸtiu să asculte oamenii pe care îi ghidează.

”Acestea ar fi doar două dintre motivele care ne-au făcut să-l invităm pe Dr. Robert Cialdini, cel mai cunoscut socio-psiholog în teoria influenÅ£ei ÅŸi persuasiunii, să susÅ£ină un seminar în România”, a declarat Mihai MătieÅŸ, directorul Mastermind Communications.


Prezent pentru prima dată în Å£ara noastră, Dr. Cialdini va exemplifica prin noi cercetări modul în care cele 6 principii ale persuasiunii ne ajută să obÅ£inem de la cei cu care interacÅ£ionăm mult aÅŸteptatul DA.

Încrezător în utilitatea acestui eveniment pentru sectorul de afaceri din România, dl MătieÅŸ a adăugat: ”Atât eu cât ÅŸi colegii mei de la Mastermind Communications suntem siguri că seminarul din 30 septembrie va fi cel mai important reper din agenda evenimentelor de business ale toamnei. Dr. Cialdini ne promite noi studii ÅŸi descoperiri ÅŸtiinÅ£ifice pentru a ÅŸti cum putem să fim mai convingători, păstrând principiile eticii în afaceri”.

Dr. Robert Cialdini îÅŸi petrece întreaga carieră cercetând ÅŸtiinÅ£a influenÅ£ei, ceea ce i-a adus reputaÅ£ia internaÅ£ională de expert în domeniile persuasiunii, răspunsului favorabil la cereri ÅŸi negocieri. Cartea sa ”Influence: Science & Practice” este rezultatul unor ani de studii despre motivele pentru care oamenii răspund favorabil cererilor din domeniul business-ului. Cartea s-a vândut în toată lumea în peste 2 milioane de exemplare. De asemenea, cartea a fost publicată în 25 de limbi. Cartea sa mai recentă ”Yes! 50 de modalităţi dovedite ÅŸtiinÅ£ific pentru a fi mai persuasiv”, a fost declarat BestSeller de New York Times, USA Today&Wall Street Journal. În prezent Dr. Cialdini este Profesor Emerit în Psihologie ÅŸi Marketing la Arizona State University.
Website: http://www.cialdini.ro

Contact:
Cristina Mehedinţeanu - PR
Tel:0725-911112
Fax:0214230702
Email:cmehedinteanu@mastermindcom.ro
Sursa:www.calendarevenimente.ro




Tags: robert cialdinicum sa fii convingator in businesspsihologia persuasiuniimastermind communications

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]