Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Haos in companie? Iata pasii necesari pentru a pune totul la punct!

de Adela Simonescu 05 Iul. 2012 2273
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

De cele mai multe ori va treziti intr-un birou ravasit, cu zeci de hartii indesate pe toate birourile, cu termene limita intrecute, cu intalniri care nu au mai avut loc pana la urma, cu sedinte care se amana si se tot amana si cand au loc, in final, dureaza mult mai mult decat ati convenit? Lucrurile v-au scapat de sub control. Asta s-a intamplat si asa vor continua sa se desfasoare lucrurile daca luati masuri rapide.

Iata cateva sfaturi care va pot ajuta sa puneti toate lucrurile la punct, conform SbinfoCanada.about.com:

1. Stabiliti anumite reguli in functie de care sa va conturati o rutina in managerizarea tuturor sarcinilor si responsabilitatilor referitoare la afacerea dvs.
Este esential sa existe anumite reguli pe care toti angajatii sa le respecte si care sa aduca un plus de organizare.

2. Stabiliti sarcini si responsabilitati pentru fiecare angajat in parte. Este esential ca fiecare sa stie ce are de facut, ce sarcini si responsabilitati trebuie sa indeplineasca, ce rol joaca si cui trebuie sa ofere feedback referitor la proiectele in care este implicat.

3. Tineti evidenta tuturor progreselor, regreselor, evenimentelor, problemelor, detaliilor care apar in afacerea dvs. Este esential sa aveti organizatoare, agende digitale si tiparite, tot felul de instrumente care sava ajute sa va organizati aspectele de care depinde succesul afacerii dvs.

4. Faceti o plimbare prin birou si priviti lucrurile din "departare". Cum sunt lucrurile aranjate? Cat de organizate vi se par birourile angajatilor? Cat de la indemana vi se par toate dosarele si instrumentele necesare pentru a va conduce activitatea profesionala?

5. Delegati si externalizati. Pe cont propriu aveti toate sansele sa cunoasteti esecul! Luati alaturi de dvs angajati competenti si delegati catre cei in care aveti incredere sarcini si responsabilitati care nu vi se potrivesc si pentru care este nevoie de specializari si experienta de lucru diferite de cele care va apartin.

6. Faceti-va un obicei din a va planifica si organiza toate aspectele referitoare la afacerile dvs. Curatenia se si mentine! Nu va obisnuiti sa faceti curatenie generala si sa uitati faptul ca daca nu mentineti ordinea si organizarea in mod constant, lucrurile o vor lua razna din nou.


Tags: afaceriorganizare afacerihaos afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Documentele din spatele... ideilor de afaceri trebuie atent pastrate intr-un dulap metalic!

de Idei de afaceri
14 Iun 2022
Organizeaza-ti spatiul mai eficient, folosind un dulap metalic! Alege, dintr-o gama bogata de produse, modele pentru organizarea sau arhivarea...

Cifra de afaceri din comert a crescut cu 5% in primele patru luni

de Bianca Tila
03 Iun 2022
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut in primele patru luni din acest an cu 5%. Fata de perioada similara din 2021, a crescut...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]