Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Instrumente de diagnoza organizationala pentru mediul business romanesc

de Ilinca Dobrescu 30 Sep. 2011 4128
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

S-a demarat etapa de diagnoza si analiza organizationala pentru companiile care beneficiaza de proietul “ANTRE(pre)NOR pentru PERFORMANTA” de catre SC Schultz Consulting SRL, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Suceava si Fundatia “Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie: - Filiala Brasov.

Proiectul “ANTRE(pre)NOR pentru PERFORMANTA” este cofinanta din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Derularea acestei etape s-a materializat in dezvoltarea unui set de instrumente de diagnoza organizational adecvate realitatilor din mediul business romanesc. Instrumentele de diagnoza vizeaza identificarea modului in care functioneaza o companie in mod real, a tipului de cultura organizationala si elementele specific legate de pozitionarea pe piata de profil in raport cu evolutia acesteia.

”Instrumentele dezvoltate de specialistii Schultz Consulting in cadrul proiectului sunt personalizate si adaptate la dinamica dezvoltarii afacerilor din Romania, deoarece trebuie sa tinem cont de faptul ca nu toate instrumentele aplicate la nivel international se potrivesc modelului cultural al afacerilor din tara noastra. Acesta a fost si motivul pentru care am ales sa dezvoltam instrumente de analiza complet noi si nu sa aplicam instrumente create anterior.

Un manager general este interesat sa aiba o imagine concreta a modului in care se petrec lucrurile in compania sa, a modului in care oamenii comunica precum si a modului in care ei performeaza. Diagnoza organizationala pe care o vom realiza in urma aplicarii instrumentelor dezvoltate va surprinde exact aceste aspecte, oferind un punct de vedere extern si impartial pe care se poate baza strategia de dezvoltare a fiecarei companii selectate in cadrul proiectului nostru”, a declarat Marius Dontu, Manager General al Schultz Consulting.

Aflati mai multe detalii pe site-ul Beneficiarului:www.schultz.ro sau pe site-urile partenerilor:www.ccisv.ro(regiunea Nord-Est) siwww.srafbv.ro(regiunea Centru).
Sursa:www.comunicatedepresa.ro




Tags: diagnoza organizationalabusiness romanescanaliza organizationala

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]