Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Management de top in 6 sfaturi de urmat

de Maria Nicutar 15 Dec. 2011 2708
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Managerii sunt profesionisti pe umerii carora atarna foarte multa greutate. Sunt profesionisti care detin responsabilitati si sarcini extrem de importante, profesionisti care detin in subordine angajati de-al caror curs sunt responsabili si pe care trebuie sa ii directioneze catre cai corecte, catre poteci pavate cu succes si munca eficienta.

Haideti sa vedem 6 sfaturi mari de care managerii trebuie sa tina cont pentru succes in carierele lor:


1. Nu va tratati subordonatii ca pe copii care trebuie impinsi de la spate, certati, pedepsiti si care nu stiu ce au de facut daca nu sunteti dvs acolo calare pe situatie. Incercati sa aveti incredere in angajatii dvs si recrutati-i intotdeauna pe cei care dau dovada ca pot atrage increderea dvs.

2. Sprijiniti-va angajatii si fiti alaturi de ei. Sunt atat de multi manageri care se distanteaza enorm de subordonatii lor. Se inchid in birouri, se ascund in spatele birourilor, sunt total inabordabili si acest lucru este o mare greseala.

Un sef trebuie sa fie alaturi de angajati, sa ii asculte, sa ii indrume la fiecare pas, sa comunice cu ei, sa ii trateze ca pe colegi cu care lucreaza intr-o echipa foarte unita. Nu uitati sa ii laudati atunci cand merita, sa ii recompensati, sa ii ajutati sa isi creasca carierele catre succes deplin.

3. Citica constructiva este calea! Managerii trebuie sa inteleaga ca nu au niciun beneficiu de castigat atunci cand aleg critica negativa pentru a incerca sa indrepte neajunsuri, greseli, conflicte din interiorul departamentului pe care il conduc.

Este normal sa nu lasati probleme nerezolvate, insa nu incercati sa criticati doar pentru a puncta o noua solutie. Critica constructiva, cea care nu demoralizeaza, ci motiveaza spre mai bine, este adevarata solutie de care aveti nevoie.

4. Nu in ultimul rand, managerii trebuie sa detina o mare putere de decizie. Aveti nevoie de decizii rapide, decizii pe care nu aveti timp destul sa le analizati, alternative si variante numeroase, probleme care se tot aduna si singura solutie este sa fiti un rezolvator rapid de situatii.


Tags: cariere succesmanagementmanagerisef

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Managerii estimeaza o crestere in urmatorele trei luni in constructii

de Bianca Tila
28 Iun 2023
Managerii romani estimeaza o crestere a preturilor in constructii si comertul cu amanuntul pentru urmatorele trei luni, potrivit datelor publicate de...

INS: Managerii romani preconizeaza o activitate stabila in unele sectoare

de Bianca Tila
28 Feb 2023
Managerii din Romania estimeaza o relativa stabilitate a activitatilor din constructii, in comertul cu amanuntul si in servicii. In acest ultim...

Estimarile managerilor: O crestere accentuata se va inregistra in comertul cu amanuntul

de Bianca Tila
28 Nov 2022
Managerii estimeaza o crestere a activitatii si a preturilor in comertul cu amanuntul. De asemenea, se va instala si o relativa stabilitate a...

Estimarile managerilor: Crestere accentuata a preturilor in constructii

de Bianca Tila
29 Aug 2022
Managerii romani estimeaza o crestere accentuata a preturilor in ceea ce priveste constructiile si comertul cu amanuntul pentru urmatoarele trei...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]