Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Rezolvarea conflictelor din firma cu Strategic Change

de Adela Simonescu 30 Sep. 2011 3024
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mediul afacerilor nu este unul lipsit de conflicte si situatii tensionate. De multe ori, locul de munca din cadrul unei firme, unei companii se poate transforma intr-o adevarata sursa de conflicte si nemultumiri. Problema cea mai dureroasa este ca toate converg catre un nivel nesatisfacator al performantei si eficientei cu care se lucreaza pentru binele afacerii in cauza.

Iata un workshop pus la cale de Strategic Change, organizat la sediul clientului si care ofera solutii pentru cei care isi vad companiile si firmele sub tensiuni interpersonale prezente la diferite niveluri manageriale.

“Conflictele inerente din firma ta nu se vor rezolva de la sine. Ele afecteaza intreaga organizatie, pe tine si inclusiv rezultatele firmei. Iti poti permite ca rezultatele companiei sa vina mai tarziu decat ai vrea?

Prea des vedem in companii cum tensiunile interpersonale prezente la diferite niveluri manageriale actioneaza ca o frana de mana in efortul echipelor de a obtine rezultate de top. “

Pe parcursul unei zile, consultantii Strategic Change se angajeaza sa ofere consultanta si sa scoata la iveala relatiile conflictuale in cadrul echipelor din firma. Mai mult, ei vor arunca accentul pe efectele acestora asupra performantei. “Odata identificate aceste puncte slabe, consultantii nostri vor lucra indeaproape cu echipa ta pentru a gasi noi moduri de colaborare si eficientizare a echipelor de lucru.”

Participantii la acest work-shop pot fi: membrii unei echipe de conducere; membrii unui departament functional; manageri de la diferite niveluri ale organizatiei, a caror colaborare impacteaza rezultatele acesteia.

Consultanti:
Catalin Ionescu, 14 ani presedinte al CODECS, 19 ani de experienta in training si consultanta.
Geo Hostina: 7 ani director in CODECS, 14 ani de experienta in training si consultanta.
Sursa:www.comunicatedepresa.ro




Tags: conflicte in firmaconflicte companiestrategic changecodecs

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]