Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Succes in afaceri prin pasii simpli si strategii eficiente!

de Ilinca Dobrescu 30 Mai. 2013 3019
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile noastre sunt precum copiii pentru parinti. Suntem ahtiati dupa noi si noi strategii care sa ne ajute sa ne rentabilizam afacerile, sa le ajutam sa aduca si mai mult profit, sa le dam acel imbold pentru a castiga inca un client, inca unul si inca unul. Si este tare greu. Doar afaceristii inteleg sentimentul de grija si pasiune pentru propria afacere.

Si pentru ca stim ca nu trece nicio zi fara sa va ganditi la noi strategii care sa va ajute sa va cresteti afacerile, iata cateva sugestii folositoare:

1. Scapati de balast.
Nu aveti nevoie de atat de mult echipament, de atat de multe sedinte, de atat de mult mobilier, de trei masini de serviciu si atatea documente. Scapati de lucrurile care nu fac decat sa va incurce, in loc sa va ajute sa simplificati viata si afacerile!

2. Nu mai lucrati la prea multe proiecte in acelasi timp. Este esential sa puteti delega sarcinile catre oamenii potriviti. Lasati-va angajatii sa preia cate un proiect de care sa se ocupe si concentrati-va pe un singur proiect: afacerea dvs din perspectiva larga din care va puteti vedea drumul pe care mergeti.

3. Cititi cat mai mult. Expertii ne recomanda sa citim carti de afaceri, de business management, de marketing si vanzari, carti motivationale, carti inspirationale, carti psihologice, autobiografii si biografii si nu numai. Cartile contin informatii valoroase si pe care le putem folosi pentru dezvoltarea afacerilor noastre, chiar si atunci cand discutam despre beletristica!

4. Invatati sa va gestionati ENERGIA in mod optim. Multi oameni nu pun mare pret pe energia lor si prea putini isi cunosc centrele energetice pe care le pot valorifica in timpul zilei. Aflati care sunt momentele zilei in care lucrati cel mai bine si cum puteti face pentru a va conserva energia cat mai bine. Aflati care sunt activitatile care va irosesc energia cel mai mult si cum puteti sa scapati de ele sau sa le delegati catre persoane care se pot ocupa de ele rapid si cat mai eficient.

5. Invatati sa priviti viata ca pe o mare pizza! Cui nu-i place pizza, asa-i? De aceea am si ales aceasta comparatie lamuritoare. Invatati sa va priviti viata ca o mare pizza pe care o puteti realiza dupa bunul plac. Nu va plac maslinele? Nici noua, asa ca nu le invitam in reteta noastra culinara. Va place porumbul si nu suportati mirosul de oregano? V-ar placea o pizza vegetariana? Orice va doriti, puteti face! Trebuie doar sa intelegeti ca voi insiva sunteti cei care veti permite ca pe pizza dvs sa apara anumite ingrediente sau cu totul altele.

Cu alte cuvinte, ce permiteti, va continua sa existe, ce comportamente permiteti, vor continua sa se desfasoare. Ce oameni permiteti in viata dvs, vor ramane. Ce vicii veti ingadui in viata dvs, vor ramane. Ce reguli veti permite, vor ramane in picioare. Asa ca stabiliti cum arata pizza perfecta pentru dvs, cum o puteti realiza si ce ingrediente va sunt necesare!


Sa aveti succes si afaceri prospere!

sursa foto: www.sxc.hu



Tags: strategiiafaceriafaceremanagement afacerimanagement afacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum sa atragi cei mai buni angajati pentru noua ta afacere

de Idei de afaceri
12 Dec 2023
Initierea unui business este un eveniment important in viata fiecarui antreprenor. Prima afacere poate fi comparata, cu usurinta, cu prima dragoste,...

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Evolutie antreprenoriala. De la o afacere mica la brand

de Idei de afaceri
07 Dec 2023
Din punctul unora de vedere, branding-ul este etapa finala pentru o afacere, apogeul, daca doriti. In momentul in care vorbim de brand, vorbim de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]