Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 lucruri de care angajatii tai au nevoie!

de Maria Nicutar 07 Iun. 2013 2585
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fluctuatia de personal exista oriunde, insa nu orice nivel este acceptabil. Exista cazuri in care realizezi ca trebuie sa depui eforturi prea mari de recrutare si ca numarul angajatilor cu experienta este unul extrem de redus. Si aici apare o problema grava.

Incepem sa ne intrebam ce se intampla, ce anume ii nemultumeste pe oamenii nostri si care sunt strategiile cele mai eficiente pe care le putem pune in aplicare pentru ca lucrurile sa se intoarca pe fagasul lor normal.

Iata, in acest sens, o lista ce cuprinde 3 lucruri de care angajatii tai au nevoie, 3 lucruri de care sa nu uiti niciodata, indiferent in ce situatia se afla afacerea ta:

1. Salarii corecte si oferite la timp!
Nu intarziati cu salariile si asigurati-va de faptul ca acestea sunt estimate in mod corect. Cercetati situatia existenta in randul companiilor competitoare si aflati ce salarii detin specialistii si profesionistii acestora. Aveti grija ca salariile oferite de dvs sa fie bine calibrate in raport cu volumul de munca si dificultatea sarcinilor.

2. Superiori cu abilitati si competente de leadership! Vrem sefi care sa ne conduca in mod simplu si cu toata eficienta pe drumul catre dezvoltare profesionala de top! Vrem ca superiorii nostri sa fie mereu concentrati pe beneficiile de care noi dispunem, sa fie interesati sa ne sustina dezvoltarea personala si dezvoltarea profesionala, sa fie interesati ca viitorul nostru sa fie unul cat mai bun.

Sa nu neglijam faptul ca exista numeroase tipuri de superiori care cred ca angajatii sunt toti parte din cateva categorii mari si late: lenesi, profitori, mincinosi, tradatori, barfitori samd. Exista, in mod real, superiori care chiar nu au incredere in oamenii lor. Asa ca rezultatul este unul clar: Nu vor investi in oamenii lor, nu vor avea incredere sa ii lase sa se ocupe de sarcini importante, nu ii vor ajuta sa se dezvolte, nu le vor permite sa ia decizii sau sa isi exprime opiniile!

3. Vesti bune si vesti rele! Vrem si vesti bune si vesti rele. Desigur, ne-am dori ca totul sa mearga bine, ca toate lucrurile sa mearga struna. Cu toate acestea, rareori se intampla asa si ultimul lucru pe care l-ai vrea ar fi ca tu sa fii ultimul om care afla ca sub pres s-a adunat o gramada de mizerie. Asa ca vrem ca superiorii nostri sa ne spuna rapid cand lucrurile nu merg bine si cum putem sa procedam pentru rezultate mai bune.

In aceeasi masura, vrem ca superiorii nostri sa ne spuna si cand lucrurile merg bine si cand inregistram progrese majore! Nu doar ne place sa fim laudati, ci avem nevoie de aceste dovezi ca mergem pe drumul corect!

Sa aveti succes si afaceri prospere!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afacereafaceriafaceri prosperemanagement afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum sa atragi cei mai buni angajati pentru noua ta afacere

de Idei de afaceri
12 Dec 2023
Initierea unui business este un eveniment important in viata fiecarui antreprenor. Prima afacere poate fi comparata, cu usurinta, cu prima dragoste,...

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Evolutie antreprenoriala. De la o afacere mica la brand

de Idei de afaceri
07 Dec 2023
Din punctul unora de vedere, branding-ul este etapa finala pentru o afacere, apogeul, daca doriti. In momentul in care vorbim de brand, vorbim de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]