Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei o afacere in care toti sa aiba incredere deplina? Iata 4 sfaturi!

de Adela Simonescu 24 Ian. 2013 2849
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Succesul de care ne putem bucura in afaceri este direct proportional cu viteza cu care poti sa iti formezi o reputatie de top si o credibilitate sporita in randul clientilor, potentialilor clienti, furnizorilor, partenerilor si nu numai.

Ce este esential sa intelegem este faptul ca degeaba detii toata increderea clientilor tai, daca partenerii de afaceri te privesc ca pe o persoana care nu le merita increderea! Asa ca este important sa poti sa iti acoperi intreaga reputatia in fata tuturor celor cu care ai de-a face in viata profesionala si in cea personala, desigur.

In mod real, multi afaceristi cred ca tot ceea ce conteaza pentru ca afacerea lor sa functioneze optim se petrece la birou. In fapt, viata profesionala si viata personala trebuie sa mearga mana in mana si pentru nicio secunda nu putem miza pe gandul ca ce se intampla acasa ramane acasa si ce se intampla la birou ramane la birou.

Asa ca daca militati pentru afacerile verzi si beneficiile lor, asigurati-va ca acelasi lucru se petrece si acasa si ca principiile voastre sunt vii oricare ar fi locatia in care va aflati sau persoanele cu care discutati.

Iata si cateva sfaturi punctuale care va pot ajuta sa va consolidati increderea pe care o pot atrage afacerile voastre:

1. Lucrati in mod transparent.
Transparenta este vitala pentru orice afacere bine crescuta si cu sanse mari sa atraga clienti numerosi si cat mai importanti.

2. Asociati-va doar cu profesionisti. Nu va incurcati afacerile prin contracte de colaborare cu persoane de calitate subreda.

3. Eliberati cat mai multe comunicate de presa in care sa delimitati progresele efectuate. Clientii vor sa stie cat mai multe despre brandurile sub egida carora se regasesc produse si servicii pe care le utilizeaza.

4. Clientii au incredere in brandurile cu angajati fericiti. Avem incredere deplina in brandurile care reprezinta companii sau firme in care angajatii sunt multumiti de salarii si de conditiile de lucru. In mod real, daca angajatii sunt nemultumiti, atunci produsele si serviciile lasa de dorit! Asa ca cel mai bun sfat pe care vi-l putem oferi este sa va mentineti angajatii mereu multumiti!


sursa foto: www.sxc.hu




Tags: afaceriincredere afaceriincredere afaceristi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Documentele din spatele... ideilor de afaceri trebuie atent pastrate intr-un dulap metalic!

de Idei de afaceri
14 Iun 2022
Organizeaza-ti spatiul mai eficient, folosind un dulap metalic! Alege, dintr-o gama bogata de produse, modele pentru organizarea sau arhivarea...

Cifra de afaceri din comert a crescut cu 5% in primele patru luni

de Bianca Tila
03 Iun 2022
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut in primele patru luni din acest an cu 5%. Fata de perioada similara din 2021, a crescut...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]