Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Neimpozitarea profitului reinvestit: Are sanse foarte mari, pentru ca lucrurile in 2013 au mers bine

de Ilinca Dobrescu 21 Ian. 2014 2965
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

"Are sanse foarte mari, pentru ca lucrurile in 2013 au mers bine. Am stat bine si cu cresterea economica, cu deficitul, cu absorbtia de fonduri europene si, atunci, evident ca in 2014 putem sa continuam masurile de stimulare, pe de-o parte, a echilibrelor sociale - la pensii, la salarii, iar pe de alta parte, pentru industria privata - cresterea exporturilor si cresterea productiei industriale - au fost foarte importante si suntem pe acelasi trend crescator.", a explicat Victor Ponta.

" Evident ca ne putem permite sa mergem cu asemenea masuri in continuare. Am vazut ca si investitiile au crescut, desi tot felul de oameni se plângeau ca o sa fie dezastru. Nu a fost niciun fel de dezastru, dimpotriva. Scutirea de impozite a profitului reinvestit e unul dintre obiectivele realizabile", a mai subliniat Victor Ponta, luni la inceputul sedintei Biroului Permanent National al PSD.

Conform afirmatiilor ministrului finantelor, Daniel Chitoiu, aceasta modificare poate deveni realitate dupa o decizie in USL si dupa discutii cu Fondul Monetar si Comisia Europena.

Mai mult, acesta a mai adaugat faptul ca daca aceasta masura se va dovedi a fi viabila, in urma analizelor ce vor fi efectuate, ea s-ar putea aplica concomitent cu reducerea CAS cu 5 procente, cu aplicare posibila de la data de 1 iulie.

Sursa: Agerpres


Tags: neimopozitarea profitului reinvestitneimpozitasre profit reinvestit

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]