Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ti-au scazut vanzarile? Iata cum dispui in continuare de un buget suficient

de Mihaela Pascu 04 Apr. 2016 7431
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In orice afacere, este posibil sa existe si perioade in care vanzarile sa fie mai mici, iar clientii sa faca platile cu intarziere.

Cum faci ca in astfel de momente afacerea ta sa dispuna in continuare de un buget suficient? Iata 3 moduri care te ajuta sa dispui in continuare de un buget suficient pentru afacerea ta!

1. Stabileste un pret minim pentru facturare

In functie de produsele pe care le vinzi, unii clienti vor dori facturi chiar daca fac achizitii mici la intervale de timp diferite. Daca primesti multe astfel de cereri, e mai bine sa stabilesti o suma minima pentru facturare.

Poti oferi si o reducere in cazul in care plata se face in avans. Un astfel de sistem functioneaza cu succes in cele mai multe afaceri.

2. Ajuta-ti clientii sa faca plata pe loc

Daca afacerea ta implica servicii la domiciliu sau livrari cu plata la predare, nu amana incasarile pentru clientii care nu dispun de cash in acel moment. Astazi exista dispozitive portabile de plata cu card asa ca asta face ca plata sa se poata executa in orice loc si in orice moment al zilei.

3. Contacteaza-ti clientii mai vechi

Exista clienti mai vechi si fideli care in ultima vreme nu au comandat nimic? Contacteaza-i si aminteste-le despre produsele si serviciile pe care le are de oferit afacerea ta.

Daca este posibil, suna si verifica daca datele de contact sunt aceleasi. Incearca sa afli daca acestia mai cumpara ceea ce vinzi tu.

Exista multe metode prin care poti creste veniturile afacerii tale, acestea reprezinta doar o mica parte din ceea ce poti face pentru afacerea ta. Sunt insa mijloace eficiente pe care este recomandat sa le aplici pentru ca profitul tau sa te multumeasca la fiecare sfarsit de luna.



Tags: bugetvanzariclientiplativenituriafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Vanzarile si profitul grupului care detine marca Gucci scad

de Bianca Tila
08 Feb 2024
Grupul francez de produse de lux Kering a anuntat scaderea vanzarilor si profitului net in 2023. Strategia de investitii va afecta rezultatele din...

Romania se numara printre tarile UE cu cea mai puternica crestere a vanzarilor cu amanuntul in luna noiembrie

de Bianca Tila
08 Ian 2024
Vanzarile cu amanuntul in UE si zona euro au afisat scaderi in luna noiembrie. Cu toate acestea, Romania se numara printre statele membre cu cea mai...

Vanzarile H&M au fost sub asteptari

de Bianca Tila
15 Sep 2023
In cel mai recent trimestru, H&M a intampinat dificultati in atragerea clientilor, afectati de inflatia ridicata. "Eforturile in vederea...

Contul curent al balantei de plati inregistreaza un deficit de peste 11.000 miliarde de euro

de Bianca Tila
13 Sep 2023
Contul curent al balantei de plati a afisat un deficit de 11,892 miliarde de euro in primele sapte luni ale anului curent. Rezultatul este cu...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]