Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei profituri mai mari? Iata 5 strategii eficiente

de Ilinca Dobrescu 04 Mar. 2014 2923
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Direct sau indirect, anumite strategii ne vor ajuta sa ne imbunatatim afacerile si sa obtinem profituri mai mari. Fie ca vom alege sa investim mai mult in formarea angajatilor nostri, fie ca vom incerca sa ne imbunatatim produsele si serviciile, totul se va revedea in masura in care cresterea ratei profitabilitatii se va concretiza.

Iata top 5 strategii care te vor ajuta sa cresti rata de profitabilitate a afacerii tale:

1. Lucreaza cu un consultant financiar care sa te ajute sa iti optimizezi investitiile si procesele operationale care iti aduc venituri in companie.
Intotdeauna este loc de mai bine. De la aceasta idee trebuie intotdeauna sa plecam pentru a ne imbunatati afacerile si pentru a aduce profituri mai mari.

Si daca discutam despre optimizarea bugetelor si a investitiilor efectuate, avem nevoie de consultanti financiari cu experienta in domeniul de care apartinem, in industria in cadrul careia ne dezvoltam afacerea.

2. Elimina proiectele care sunt pe pierdere de prea mult timp si redirectioneaza investitiile catre proiectele care iti aduc deja incasari notabile. Rata de profitabilitate a afacerii tale va creste in ritm mai rapid.

3. Intensifica operatiunile-cheie. Angajeaza mai multi profesionisti care sa te ajute sa ajungi mai rapid la clienti, prin intermediul mai multor produse, mai puternice din punct de vedere calitativ.

4. Investeste mai puternic in strategiile de customer service, cu accent pe strategiile de fidelizare. Este recunoscut faptul ca cele mai multe profituri revin din partea clientilor fideli, care revin. Acestia sunt deja convinsi de calitatea produselor si serviciilor si au nevoie de mai putin efort din partea noastra.

Mai mult, clientii fideli sunt cei care ne vor recomanda cu mai multa convingere catre viitori clienti.

5. Descopera noi nise pe care le poti acoperi cu servicii si produse noi sau cu produse adaptate cerintelor potentialilor clienti. Dezvoltarea pe verticala sau pe orizontala se poate dovedi cea mai buna optiune pentru ca investitiile tale sa se concretizeze in profituri. Testeaza noi nise si apoi ataca-le in ritm lent, prin pasi mici, care sa nu te aduca in pragul unor posibile pierderi financiare majore.


Sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: profituriafaceri profitabileprofituri mai maricum sa cresti profiturile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]