Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 moduri in care sa te joci cu preturile

de Octavian Dinu 14 Iun. 2016 8090
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ai realizat ca preturile pe care le-ai stabilit nu sunt chiar cele mai potrivite? Sunt multe sanse ca problemele sa apara din cauza diversitatii produselor pe care le vinzi.

Iata ce poti face!

1. In loc sa enervezi clientii ridicand preturile, ai putea sa creezi niste produse care sa aiba preturi de super oferta.
Sau poti sa alegi sa vinzi anumite produse fara niciun castig, dar sa le bagi in pachete cu alte produse complementare pe care le  vinzi la preturi mai mari, respectiv profit mai mare.

2. Grupeaza produsele.
Pe de alta parte ai putea sa grupezi produsele in pachete sau oferte. In loc sa creezi linii de produse complementare pe care sa le vinzi cu profit mare, poti incerca sa maresti volumul vanzarilor prin gruparea produselor in pachete, pentru a determina clientii sa cumpere mai mult.

RDS ofera pachetele de televiziune, telefonie si internet pentru ca astfel determina oamenii sa cumpere mai mult. Poate ca sunt oameni care folosesc doar un serviciu sau doua din pachet, dar trebuie sa-l plateasca si pe al treilea.

Incearca unele din aceste strategii si s-ar putea ca problemele tale legate de preturi sa dispara mai repede decat ai crede.

3. Adauga accesorii.
Fixeaza un adaos mai mare pentru accesoriile care vin cu anumite produse. O persoana care cumpara o bicicleta s-ar putea sa vrea si o casca de protectie, protectii pentru genunchi sau un claxon. Ofera clientilor preturi bune la produsele decisive pentru ei si apoi recupereaza cu preturi mai mari pentru accesorii.



Tags: preturioferteprodusestabilirea preturilor

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum stabilim pretul potrivit pentru produsele noastre?

de Idei de afaceri
29 Feb 2024
Stabilirea pretului devine din ce in ce mai dificila in mediul actual, urmare a presiunilor crescande din partea consumatorilor (prin scaderea...

Petrom reduce preturile. Carburantii s-au ieftinit, din nou

de Bianca Tila
19 Aug 2022
Liderul pietei de distributie a carburantilor din Romania a decis reducerea preturilor, azi, la doua zile de la precedenta ieftinire. Preturile au...

Rata anuala a inflatiei, la cel mai inalt nivel din ultimii 18 ani. Preturile alimentelor au explodat

de Ana Ghiarasim
12 Apr 2022
Rata anuala a inflatiei in luna martie 2022 a urcat la 10,2%, comparativ cu aceeasi perioada in anul trecut, arata datele publicate marti de...

Preturile pentru cafeaua arabica, la niveluri record!

de Florin Amariei
18 Nov 2021
Faptul ca Brazilia si Columbia au o productie mai scazuta au dus preturile pentru cafeaua arabica la niveluri record. La Bursa de la New York,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]