Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google Romania lanseaza un program de sprijinire a IMM-urilor!

de Ideideafaceri.ro 30 Oct. 2014 3784
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Google Romania a anuntat demararea programului "Google Partners Connect", destinat sa faciliteze legatura dintre IMM-urile din Romania si specialistii din mediul online. Se incadreaza in acest domeniu cei de de la agentii la web designeri pana la consultanti.

"Avem peste 10 milioane de utilizatori de internet in Romania, iar cifra aceasta creste cu 1 milion in fiecare an. Majoritatea utilizatorilor cauta online pentru a se informa despre produse si servicii, iar o treime dintre acestia cumpara produse online in mod curent.

Daca ne uitam la modul in care romanii folosesc internetul - de la numarul de device-uri conectate la internet la numarul de ore petrecute pe YouTube sau la faptul ca deja o treime folosesc mobilul pentru a cauta informatii locale (adrese, review-uri de restaurante) -, constatam ca profilul utilizatorului din Romania este unul avansat.

Mai ramane ca IMM-urile sa imbratiseze aceasta oportunitate (doar 25% dintre IMM-uri au un website fata de o medie de aproximativ 50% in vestul Europei) si sa descopere metodele cele mai eficiente de a se face cunoscute in fata utilizatorului online. Avem 400 de specialisti in programul Partners gata sa ajute aceste IMM-uri sa aiba succes online", a declarat Rares Rusu, Marketing Manager la Google Romania.

Comunitatea Parteners construita de Google reuneste 350 de agentii de marketing online si 400 de specialisti online certificati.
Programul "Google Partners Connect" prevede folosirea comunitatii Partners ca forum in care IMM-urile pot intra in contact cu specialisti pentru a-si spori vizibilitatea in mediul online si a atrage mai multi clienti.

In cadrul evenimentului din 4 noiembrie, IMM-urile vor avea ocazia sa participe patru workshopuri sustinute de echipa Google Romania si consultanti de business pe teme precum branding, eCommerce, export si online strategy, dar si sa intalneasca afaceri de succes si sa afle direct de la acestea despre instrumentele si strategiile de marketing folosite pentru atragerea clientilor in mediul online.

Participarea este gratuita, cei interesati se pot inscrie la eveniment accesand http://goo.gl/bH28lO.
Sursa: www.business24.ro


Tags: immgoogleonlineafaceri onlinegoogle partners connect

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Google adauga functii de scris bazate pe AI in Docs si Gmail

de Bianca Tila
15 Mar 2023
Google isi continua eforturile tehnologice in cursa contracronometru in care s-a inscris cu Microsoft si multe alte companii din industrie. In acest...

Apple isi imbunatateste serviciile pentru a concura cu Google

de Bianca Tila
26 Ian 2023
Apple are in plan imbunatatirea unor servicii pentru a concura mai bine cu Google. Compania are in vedere cartografierea, cautarea si publicitatea...

Google: Servicul Duplex pentru web se va inchide

de Bianca Tila
05 Dec 2022
Google are in plan inchiderea unui alt serviciu. Versiunea web a serviciului Duplex va inceta sa functioneze la finalul acestui an. Versiunea web...

Aplicarea unui impozit pe profit la categoria IMM-urilor aduce schimbari majore

de Bianca Tila
13 Iul 2022
Aplicarea companiilor de consultanta incadrate la categoria IMM-uri a unui impozit pe profit este una extrem de nociva pentru companiile care vor fi...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]