Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 ingrediente ale unei afaceri de succes, la domiciliul personal

de Ilinca Dobrescu 02 Mar. 2016 5400
4.5 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Se afirma si confirma ca afacerile demarate de la domicilul personal presupun riscuri scazute si investitii mici.

In ultimul timp, majoritatea opteaza pentru punerea in aplicare a ideilor de afaceri mici, simple, care sa nu necesite o infuzie mare de capital.

De asemenea, aceste afaceri, in general, presupun si un program de lucru flexibil, oferind astfel ocazia de a va pastra, cel putin initial, locul actual de munca.

Iata 3 ingrediente pentru a va pune in aplicare idei de afaceri profitabile si de succes de la domiciliul dvs:

1. Ideile de afaceri profitabile au nevoie de multa pasiune. Orice expert in mediul business va va recomanda sa demarati acele afaceri pentru care detineti pasiune.

De multe ori se intampla ca initiatorii de afaceri sa isi aleaga domenii pentru care nu detin pasiune si sa isi abandoneze proiectele sau sa nu constientizeze directia potrivita in care aceste afaceri ar trebui sa mearga.

Consecintele sunt nefavorabile si se cere multa pasiune pentru a pleca la drum alaturi de anumite idei de afaceri si de a le transforma, in timp, in afaceri profitabile, in afaceri de succes real.


2. Ideile de afaceri profitabile au nevoie de rabdare si mult entuziasm, de motivatie si, uneori,  sacrificiu sustinut in mod real. Nu va asteptati la profit peste noapte si investiti timp si energie in cresterea celor mai viabile idei de afaceri.


3. Ideile de afaceri profitabile au nevoie de profesionisti si specialisti avizati sa indrepte afacerile pe cursul potrivit.

Chiar si atunci cand vorbim despre afaceri mici, despre idei de afaceri simple, veti avea nevoie de personal cu experienta si specializare solida in domenii precum: marketing, advertising, contabilitate, consultanta in afaceri samd.

Investiti in personal si in expertii care va pot da cele mai bune sfaturi pentru a va aduce ideile de afaceri in stadiul in care acestea devin afaceri profitabile, afaceri de succes.





Tags: afaceri profitabileafaceriidei de afaceri profitabileafaceri de succesafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

Cum sa atragi cei mai buni angajati pentru noua ta afacere

de Idei de afaceri
12 Dec 2023
Initierea unui business este un eveniment important in viata fiecarui antreprenor. Prima afacere poate fi comparata, cu usurinta, cu prima dragoste,...

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Evolutie antreprenoriala. De la o afacere mica la brand

de Idei de afaceri
07 Dec 2023
Din punctul unora de vedere, branding-ul este etapa finala pentru o afacere, apogeul, daca doriti. In momentul in care vorbim de brand, vorbim de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]