Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 moduri de a economisi bani cu sediul afacerii

de Octavian Dinu 20 Mai. 2015 2666
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

1. Ia-ti un sediu pentru intalniri de afaceri Nu trebuie sa platesti chirie intreaga pentru a avea un birou si de a beneficia de toate serviciile.

Multi antreprenori care lucreaza de acasa apeleaza la astfel de sedii care sa ii intampine cu o serie de facilitati, incluzand acces la o casuta postala private si o receptionera care sa raspunda si sa redirectioneze telefoanele urgente spre tine, spre biroul de acasa.

2. Fii mobil.
In timp ce costurile unui sediu permanent pot ajunge la 30.000 de euro pe an, costurile pentru spatiile temporare pot fi mai usor de suportat, avand avantajul ca poti fi mereu mai aproape de partenerii cu care faci afaceri, mutandu-te in functie de proiectele pe care le ai.

Acest gen de intelegere este perfecta pentru ca antreprenorii sa testeze o luna sau mai mult, iar daca produsul nu functioneaza, se concentreaza pe o alta linie de business sau inchide afacerea si se muta in alt spatiu.

3. Gaseste-ti un loc de refugiu.
Daca iti aranjezi un spatiu alternativ de unde sa iti conduci afacerea in caz de dezastre majore, poti fi capabil sa iti salvezi afacerea de la timpi morti, fara sa intrerupi activitatea. De exemplu, poti aranja cu o firma din aceeasi industrie sa le folosesti facilitatile in cazul unui dezastru, si vice versa.

4. Fa-ti anumite servicii singur.
Daca esti aproape de furnizorii tai, ridica-ti singur facturile. Sau poate ai cunostinte sau alti angajati care trec pe acolo. De asemenea, poti profita de un anumit drum pe care il face unul dintre angajatii tai pentru a aduce la drumul de intoarcere marfa de care ai nevoie si care este in drumul sau. Astfel poti economisi la transport.

Atentie insa: incarca marfa doar atunci cand vezi ca economisesti bani cu adevarat. Daca nu faci un profit cat de cat, mai bine nu te arunca la o astfel de intelegere.



Tags: afaceriafacerebaniantreprenorieconomii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum sa economisesti bani pentru un avans la credit: 3 sfaturi utile

de Idei de afaceri
29 Ian 2024
Achizitia unei locuinte presupune o investitie generoasa si, uneori, veniturile personale nu sunt indeajuns pentru a sustine integral costurile...

Cum sa atragi cei mai buni angajati pentru noua ta afacere

de Idei de afaceri
12 Dec 2023
Initierea unui business este un eveniment important in viata fiecarui antreprenor. Prima afacere poate fi comparata, cu usurinta, cu prima dragoste,...

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]