Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 capcane majore in afaceri! Cum sa le eviti?

de Cosmin Enescu 30 Sep. 2015 3340
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iti doresti, cu siguranta, ca afacerea ta sa creasca, sa se dezvolte. Este regula esentiala pentru a reusi in mediul de afaceri si pentru a ajunge la profituri cat mai bune.

Iata si cele mai mari capcane in cresterea unei afaceri!

1. Corectezi prea mult.
Atunci cand vrei sa-ti dezvolti afacerea, incerci,practic sa o imbunatatesti, sa ii corectezi anumite aspecte. Ai doar zece noi abonati la un newsletter? Probabil ca vei tripla numarul de cadouri oferite la abonare.

Ai un nivel prea inalt de cheltuieli? Probabil ca vei taia salariile angajatilor cu mult peste limita acceptabila. Iata doar doua corectii majore si care se vor transforma foarte rapid in surse reale de probleme cu impact negativ asupra afacerii.

2. Bugetul o ia razna.
De multe ori, cresterea, dezvoltarea, expasiunea unei afaceri cere anumite eforturi banesti iar antreprenorii sunt tentati sa intreaca acest nivel pentru a  asigura rezultate remarcabile.

In fapt, cresterea trebuie sa fie cat se poate de lina, graduala, in mod treptat. Cheltuiti sume de bani care sa nu produca un efect negativ in alta directie, pentru a nu va trezi cu o problema rezolvata si cu inca alte cinci noi probleme pe masa de discutii.

3. Complici procesul.
Expansiunea unei afaceri aduce noi calcule. Iti doresti un magazin online mai performant, un website care sa atraga mai mult trafic, un proces de vanzari mai rapid si mai sigur etc.. Orice aspect pe care doresti sa il imbunatatesti trebuie simplificat, nu complicat.

4. Subestimezi importanta planului de afaceri
O buna cunoastere a afacerii este esentiala pentru conturarea strategiei de marketing potrivite, fiecare afacere fiind unica. De aceea, o buna planificare trebuie sa porneasca de la particularitatile business-ului.

5. Prea multe oportunitati intre care sa alegi
Acum ca bugetul este mai solid si avem unda verde la dezvoltare strategica, oportunitatile de dezvoltare ne tenteaza mai mult ca oricand.


Pot fi evitate aceste greseli si capcane? Cu siguranta! Si inca intr-un mod foarte simplu si care va este perfect la indemana... aici <<<<!





Tags: managementafaceriafacereplan de afaceridezvoltarea afacerii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Cum sa atragi cei mai buni angajati pentru noua ta afacere

de Idei de afaceri
12 Dec 2023
Initierea unui business este un eveniment important in viata fiecarui antreprenor. Prima afacere poate fi comparata, cu usurinta, cu prima dragoste,...

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Evolutie antreprenoriala. De la o afacere mica la brand

de Idei de afaceri
07 Dec 2023
Din punctul unora de vedere, branding-ul este etapa finala pentru o afacere, apogeul, daca doriti. In momentul in care vorbim de brand, vorbim de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]