Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 reguli de aur pentru o afacere prospera!

de Victor Oancea 17 Iun. 2014 3066
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exista cateva adevaruri absolute in mediul de afaceri, cateva reguli de aur pe care nimeni nu le contesta. Cu toate ca multi antreprenori le cunosc, cei mai multi nu tin cont de ele cand discutam despre partea practica. In teorie, nu stam rau deloc.

Mai jos, va oferim doar 7 dintre aceste reguli de aur in afaceri:

1. Trateaza-ti angajatii asa cum vrei si tu sa fii tratat.
Asa cum ii tratezi tu, asa ii vor trata si ei pe clientii tai. Efectele tratamentelor incorecte fata de angajatii nostri nu vor fi vizibile din primele luni de la angajare. Relatiile dintre angajati si clienti

2. Nu ai nicio sansa sa obtii succes in afaceri daca nu ai un plan de afaceri bine realizat, consolidat pentru a tine piept oricarei situatii neprevazute.

3. Investeste-ti timpul cu la fel de multa grija ca care iti investesti banii. Timpul inseamna bani, fara nicio exceptie. In consecinta, realizeaza o prioritate clara in modul in care iti aranjezi timpul de munca si in obiectivele pe care doresti sa le atingi.

4. Nu pleca la drum fara o viziune clara asupra finalitatii activitatilor tale. Ai stabilit in ce punct doresti sa iti aduci afacerea si care sunt eforturile pe care esti dispus sa le depui pentru a obtine rezultatele dorite?

5. Zona ta de confort nu este nu loc prielnic pentru succesul afacerii tale. O afacere are nevoie sa aduca produse si servicii noi pe piata, sa inoveze si sa schimbe regulile industriei. Doar asa se poate mentine un nivel inalt de originalitate fata de restul competitorilor din mediul business.

Astfel, in mod constant trebuie sa iti fortezi barierele gandirii, ale mentalitatii, perspectivele asupra industriei in cadrul careia te dezvolti. Priveste lucrurile din locul clientilor ideali, din locul clientilor potentiali si din locul concurentilor.

Mai presus de orice, infrange-ti teama de schimbare pentru ca nu face decat sa te tina in zona de confort.

6. Nu uita sa fii recunoscator pentru ceea ce ai in acest moment, pentru progresele inregistrate pana acum, pentru rezultatele de care te bucuri si pentru echipa de profesionisti care te ajuta sa obtii rezultatele din prezent. Nu uita ca succesul se imparte chiar si atunci cand crezi ca ai facut totul pe cont propriu. Exista maini invizibile care, mai mult sau mai putin, mai vizibil sau mai putin concret, te-au adus in punctul in care te afli astazi.

7. Un vechi proverb chinezesc spune ca daca mergi mai incet, ajungi mai repede la destinatia finala. Cu alte cuvinte, mai putin timp iti ia sa iei o decizie buna decat sa repari o decizie gresita.

sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: reguli de succes in afacerisucces in afacerireguli pentru oamenii de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum sa ai succes in afaceri pe baza relatiilor personale

de Teo Manole
22 Apr 2016
Numeroase studii arata ca persoanele care dezvolta relatii puternice au mai multe sanse sa creeze relatii de succes. Stiati cat de importante sunt...

Succes in afaceri: Top 5 strategii care iti sporesc productivitatea

de Victor Oancea
28 Mai 2014
Tinta noastra principala este sa ne sporim productivitatea. Totul se va revedea in succesul afacerii pe care suntem pe cale sa o punem pe picioare....

5 reguli esentiale pentru succes in afaceri!

de Ilinca Dobrescu
07 Apr 2014
Ne gandim la succes profesional. Evident, unii se vor gandi la succes in cariere si altii la succes in afaceri. Decizia este a noastra daca...

Cele 3 elemente cheie pentru succes in afaceri!

de Adela Simonescu
14 Iun 2013
Concentrare, competenta si pasiune! Iata cele trei elemente cheie de care avem nevoie pentru succes in afaceri, conform INC. Daca ma intrebati pe...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]