Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

9 lucruri pe care sa le faci de azi, pentru a fi mai fericit imediat!

de Maria Nicutar 28 Dec. 2012 3677
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exista persoane care par sa fi gasit secretul catre o viata mai buna, chiar daca poate ca au mai putini bani, mai multe probleme in viata lor de familie, mai putin succes in viata lor profesionala. Si, cu toate acestea, aceste persoane par sa fi gasit lucru pe care noi il cautam, uneori, cu toata disperarea. Cautam echilibru, cautam fericire, seninatate, putere sa mergem mai departe si cand lucrurile par sa fi scapat de sub control, cautam reteta pentru zile mai fericite si nopti mai linistite.

Pentru cei care cauta secretul, iata cateva sfaturi care ne pot ajuta sa fim mai fericiti, mai impacati cu noi insine, cu defectele si neajunsurile noastre, sfaturi oferite de Geoffrey James pentru INC:

1. Incepe fiecare zi cu asteptari mari.
Fiecare dimineata ar trebui sa inceapa cu un sentiment clar ca ceva bun se va intampla azi.

2. Ia-ti timp sa planifici si sa iti prioritizezi sarcinile, responsabilitatile si obiectivele.

3. Ofera cate un cadou fiecarei persoane pe care o intalnesti. Poate sa fie un zambet sincer, o multumire, un sfat prietenesc, o gluma care sa ii insenineze ziua, un gest de politete si o vorba de imbarbatare atunci cand pare coplesiti de probleme.

4. Evita discutiile in contradictoriu si, mai ales, discutiile despre religie si politica. Acestea din urma nu au unde sa duca decat la probleme, conflicte si neintelegeri.

5. Presupune ca toti oamenii au intentii bune. Multi cred ca au abilitatea de a citi mintile celor din jur. Asa ca presupunem ca prietenii nostri ne-au cumparat un cadou nepotrivit cu intentie. Consideram ca sefii nostri ne-au mustrat pentru ca au o zi proasta. Pe acelasi model, ajungem sa ne facem singuri ganduri rele si majoritatea nu sunt fondate.

6. Foloseste hrana de calitate, in cantitati potrivite si consum-o cu inghitituri mici. Hrana ne afecteaza modul in care ne comportam, modul in care lucram, starea de sanatate, greutatea corporala si multe alte aspecte decisive pentru noi, ca fiinte umane.

7. Uita de griji. Usor de spus, greu de facut, stim! Dar nimic nu este imposibil, asa ca exersam in fiecare zi cate putin. Este esential sa intelegem ca un lucru deja infaptuit nu mai poate fi retras, ca o vorba rea nu mai poate fi retrasa, ca un rezultat catastrofal nu mai poate fi schimbat uneori. Asa ca este vital sa ne concentram pe lucrurile pe care le mai putem schimba.

8. Reducem timpul stat in fata televizorului si nu il lasam sa ne polueze vietile. Consumerismul se bazeaza pe ideea ca am putea sa ne eliminam lipsurile si neajunsurile, problemele si conflictele prin ... cumparaturi.

9. Finalizeaza fiecare zi cu ... recunostinta. Este esential ca inainte sa ne culcam sa ne gandim la lucrurile bune pe care le-am infaptuit de-a lungul zilei. Poate ca am reusit sa ajutam un copil sa zambeasca, poate ca am incheiat o  vanzare uriasa sau poate ca am reusit sa trecem peste un conflict in mod glorios. Orice ar fi, cateva motive gasim cu totii, indiferent cat de neagra pare sa fi fost ziua noastra.


Mult succes in toate!



sursa foto: www.sxc.hu




Tags: fericiresucces in viatazile fericitereteta fericire

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]