Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceristi, asa se incepe o saptamana perfecta!

de Ilinca Dobrescu 22 Apr. 2013 3792
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Este luni si lunea este o zi deosebit de dificila pentru multi dintre noi. Internetul abunda de poze cu diverse personaje schimonosite, obosite, infricosate de ziua de luni. Si tindem sa facem si noi la fel. De duminica seara simtim un sentiment negativ cu privire la ziua care se apropie cu pasi parca prea rapizi! Vine ziua de maine si maine este luni si luni este o zi dezastruoasa.

Si este dezastruoasa pentru noi deja ne setam sa gandim asa. Poate ca luni ar putea fi o zi fantastica, insa ne gandim la ea ca si cum ar fi cea mai neagra dintre toate. Da, stim, weekend-ul s-a sfarsit, insa asta nu trebuie sa fie deloc un lucru rau.

Si nu va fi un lucru rau atat timp cat ne propunem sa regandim ziua de luni. Iata si cateva sfaturi care sa va ajute sa aveti o zi de luni perfecta:

1. Duminica puteti sa va puneti la punct agenda pentru toata saptamana
. Stabiliti ce obiective aveti si ce sarcini va trebui sa indepliniti pentru ca saptamana sa se finalizeze cu succes.

2. Mizati pe organizare si planificare. Nu va dam acest sfat pentru ca altul mai bun nu am gasit, ci pentru ca la mijloc exista o motiv serios! Cel mai des se intampla ca lunea sa fie groaznica pentru ca este haotica. Nu reusesti sa te aduni dupa weekend, totul merge mai greoi, totul pare fara logica. Asa ca tineti la nivel inalt organizarea si planificarea!

3. Treziti-va in mod corect! Si aici ne referim la un dus rapid, un mic dejun de campion si cafea sau ceai! Cafeaua ne trezeste pe multi dintre noi si ne ajuta sa prindem viteza in gandire si actiune. De asemenea, un ceai verde poate sa ajunge oboseala si sentimentul de neputinta, revitalizandu-ne cu adevarat!

4. Faceti-va planuri pentru urmatorul weekend, inca de duminica. Este esential sa aveti in minte o tinta placuta pentru finalul saptamanii. Chiar daca saptamana a inceput, puteti deja sa va ganditi ce veti face weekendul care vine, daca totul va merge perfect. Asa ca dupa o saptamana de munca, veti avea si rasplata pe care o meritati. Asa ca munciti cu spor ca sa va bucurati de o pauza meritata din plin!

5. Incepeti fiecare dimineata in forta maxima si impuneti-va un anumit obiectiv. Spre exemplu, stabiliti ca pana vineri sa scapati de doua kilograme care sunt in plus. Fiecare zi va trece mai usor, gandindu-va ca va apropiati de ziua in care veti arata mai bine si va veti simti exceptional! In acest fel, nu va veti concentra doar la munca de la birou, ci si la alte aspecte importante pentru voi!

6. Cititi o carte buna in weekend si luati una cu voi, de citit pe drum spre birou sau in pauze. Chiar si o pagina buna merita citita in 5 minute de pauza, la o cafea genial de gustoasa. Mai bine decat sa barfiti, castigati informatii si binedispuneti-va!

Mult succes si spor toata saptamana!


sursa foto: www.sxc.hu




Tags: o dimineata perfectao zi de luni perfectaplanuri pentru saptamana

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]