Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce fel de trucuri sa nu aplici pe propriii angajati

de Adrioaie Ruxandra 22 Apr. 2014 2553
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Importanta angajatilor intr-o companie nu poate fi depasita, in ciuda faptului ca ei nu ar recunoaste asta. Este important sa ai o relatie deschisa cu angajatii si sa nu aplici pe nervii lor strategiile tale de leadership, pentru ca este posibil sa nu te mai vada ca pe un sef, ci ca pe un inamic.

Unei tinere americance i s-a intamplat sa fie folosita de sefa ei pentru a-si manipula angajatii. Problema a constat in intarzierea salariilor cu cateva saptamani.

Desi a continuat sa mearga la munca fiind platita foarte prost, tanara si-a dat mai apoi demisia si, inainte sa plece din firma, si-a intrebat sefa de ce a intarziat salariile. Aceasta i-a raspuns ca cine pleaca din firma fara acordul ei, va avea de pierdut.
 
Strategia sefei companiei a fost una de neinteles, nu poti testa rabdarea angajatilor prin intarzierea salariilor, in conditiile in care stii ca salariul este unul dintre factorii motivanti care pun angajatii la treaba.
 
Nu toti angajatii merita acest lucru. Ei reprezinta cheia succesului sau caderii unei companii. Cei care reusesc sa-si indeplinesc obligatiile ar trebui recompensati, iar ceilalti care nu-si respecta slujba, ar trebui atentionati.
 
Daca esti genul de sef care se joaca cu proprii angajati, testandu-le limitele si rabdarea, este posibil sa afli ca tu vei fi cel care va pierde, pentru ca, odata simtindu-se incoltit, angajatul va deveni alunecos in ceea ce priveste glumele. Nu se va simti inferior sa faca asta, ci doar iti va raspunde cu aceeasi moneda. 
 
Unii angajati nu reactioneaza atat de bine la glumele tale si s-ar putea sa isi dea demisia, crezand ca este ceva personal. Iar atunci cand oamenii pleaca dintr-o firma, se numeste coborarea treptata in infern a companiei respective. 
 
 
Sursa: www.dailybusinessdose.com
 


Tags: angajatimuncaobligatii angajati

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De ce demisioneaza angajatii start-up-ului tau?

de Idei de afaceri
16 Feb 2024
De cele mai multe ori, motivele angajatilor de a demisiona tin de mediul de lucru. De asemenea, angajatii au nevoie sa li se recunoasca meritele, nu...

Motivarea angajatilor din start-up

de Idei de afaceri
22 Mar 2024
Ai reusit sa aduci forta de munca proaspata in start-up-ul tau? Felicitari! Dar nu stii cum s-o pastrezi fericita si motivata? Ai mai jos cateva...

Ericsson: Forta de munca globala va depinde de 5G

de Florin Amariei
14 Oct 2021
Pandemia ne-a aratat ca birourile nu mai sunt la fel de esentiale ca inainte pentru toate afacerile, iar Ericcson estimeaza ca in curand forta...

Angajatii romani nu vor sa se mai mute in strainatate, dar ii incanta ideea de telemunca

de Florin Amariei
08 Mar 2021
Un nou studiu releva ca romanii nu vor sa se mai mute in strainatate pentru serviciu, dar ii incanta ideea de telemunca pentru multinationale....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]