Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai tari sfaturi care te scapa de frica, indoieli si lipsa increderii in tine!

de Ilinca Dobrescu 29 Iul. 2012 4186
4.5 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

De foarte putine ori ne trezim intr-o stare de totala incredere in noi insine, motivati, plini de energie si incredere. Acestea sunt stari foarte rare si pe care le adoram in cel mai adevarat sens. Suntem inconjurati de o aura de energie si ne simtim euforici. In sfarsit suntem plini de incredere si nu avem nicio frica si nicio indoiala. Dar cum putem sa procedam pentru a scapa de ele pentru totdeauna, fiindca ele sunt cele care nu ne permit sa devenim oamenii care am putea sa fim!

Iata cateva sfaturi oferite de Grant Cardone pentru Entrepreneur.com, sfaturi care ne pot ajuta sa devenim mai increzatori, mai curajosi, mai plini de speranta si fara indoieli majore:

1. Nu uitati faptul ca este normal sa ne fie frica de anumite aspecte, lucruri, situatii, de necunoscut, de anumite persoane, circumstante samd.
In momentul in care realizam ca este normal sa ne fie frica de ceva vom reusi sa trecem mai rapid peste sentiment si sa scapam de el pe viitor, cand ne vom lovi de aceeasi problema. In schimb, daca stam prea mult sa ne gandim ca nu este normal sa ne fie teama ne vom realimenta cu noi temeri si vom intra intr-un ciclu care ne va tine angrenat intr-o stare anchilozanta.

2. Ne mentinem cat se poate de ocupati. Umpleti-va calendarele dragii nostri, fiindca noi asa procedam in fiecare zi. Desigur, nu procedam gresit, prin a ne umple calendarul cu prea multe activitati care, odata nefinalizate, ne vor dezamagi si demotiva.

3. Ne jucam cu frica si reusim sa o privim din alta perspectiva. "Pentru mine frica a devenit indicatorul lucrurilor pe care trebuie sa le fac si cele care aduc si cele mai mari beneficii si rezukltate valoroase. Fa ceea ce iti este frica sa faci si priveste-ti increderea cum creste... Nu conteaza rezultatul ci faptul ca vei pasi simtind ca ai facut lucrul de care iti era frica si nu ai ramas cu sentimentul de neputinta de a reusi sa intreprinzi actiunea de care te temeai", noteaza Grant Cardone, autorul cartii "The 10x Rule: The only Difference Between Success and Failure", pentru Entrepreneur.com.

4. Paraseste-ti zona de confort. "Oamenii de succes teribil nu cauta confort si succes si sunt gata sa faca si lucrurile care sunt mai putin confortabile. Dar cei mai multi oameni cauta confortul si sentimentul de familiaritate si acestea sunt doua capcane care te fac sa ramai la mediocritate. Daca vrei sa treci la urmatorul nivel in afaceri trebuie sa te simti confortabil in zona neconfortabilitate."

5. Ia actiune la modul '10x'. Niciodata nu este de ajuns sa intreprindem o singura actiune pentru a rezolva o problema. Adunati-va energia si veniti cu activitati de follow-up pentru a va asigura succesul!


Tags: oameni de succesafaceriafaceri de successucces afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Documentele din spatele... ideilor de afaceri trebuie atent pastrate intr-un dulap metalic!

de Idei de afaceri
14 Iun 2022
Organizeaza-ti spatiul mai eficient, folosind un dulap metalic! Alege, dintr-o gama bogata de produse, modele pentru organizarea sau arhivarea...

Cifra de afaceri din comert a crescut cu 5% in primele patru luni

de Bianca Tila
03 Iun 2022
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut in primele patru luni din acest an cu 5%. Fata de perioada similara din 2021, a crescut...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]