Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Competitia in jungla locurilor de munca: Manageri de top

de Maria Nicutar 27 Iun. 2011 3503
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi candidati se gasesc in postura de a se lupta pentru postul pe care si-l doresc, mai ales acum, in contextul crizei economice. Posturile de conducere sunt cele care necesita cele mai importante abilitati si competente si pentru care competitia este acerba de-a binelea in cadrul firmelor din intreaga lume.

Aici vorbim despre marile companii, cu renume de top, care ofera beneficii importante si o experienta de lucru foarte avantajoasa pentru angajat. In primul rand trebuie sa detineti abilitatea de a va auto-evalua abilitatile si competentele si de a decide daca sunteti potrivit pentru acest post.

Luati in calcul toate cerintele aferente pozitiei pe care  doriti sa o ocupati in companie si asigurati-va ca le indepliniti. Odata ce sunteti sigur ca sunteti persoana potrivita pentru postul vizat este benefic sa va documentati in profunzime cu privire la compania in cadrul careia doriti sa lucrati. Aflati cine organizeaza interviurile, cui ii veti fi subordonat, cine a fost ultima persoana care a ocupat postul pe care doriti sa il obtineti samd.

In mod principal trebuie sa detineti siguranta ca oferiti mai multe beneficii angajatorului decat oricare alt candidat pentru postul vizat. Trebuie sa detineti specializarea adecvata, experienta de lucru care sa va certifice ca persoana potrivita si un set de calitati in stransa concordanta cu ce isi doresc angajatorii de la un candidat ideal.

Greseala cea mai mare pe care multi o comit, este de a se grabi in candidarea pentru un post. Ganditi-va ca aplicati pentru locul de munca dorit si sunteti respins. Care sunt sansele sa mai fiti rechemat la un interview in cel mai scurt timp? Probabil ca cifrele nu sunt in favoarea dvs.

De aceea, este benefic sa va luati timpul necesar pentru a va perfectiona cunostintele si competentele pentru a fi pregatit din toate punctele de vedere. Se poate ca aceasta activitate sa va rapeasca luni sau chiar ani. Totul se merita si resursele investite in acest proces se amortizeaza in timp rapid daca va puteti gestiona cu atentie capitalul.

De asemenea, in paralel cu activitatea de specializare si perfectionare puteti sa lucrati intr-un domeniu de interes care sa va ajute sa va sustineti din punct de vedere financiar. Din acest moment puteti sa va redactati un CV care sa dea lovitura si sa il faceti vizibil catre compania respectiva.

Tineti minte ca interviul este singura sansa pe care o aveti la dispozitie de a va pune in valoare calitatile si experienta de lucru, specializarile si competentele din domeniu. In acest context este recomandat sa va pregatiti pentru intrebari dure cu raspunsuri inteligente si eficace pentru succesul in obtinerea postului dorit.




Tags: posturi de conduceremanagericandidarea pentru post

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Managerii estimeaza o crestere in urmatorele trei luni in constructii

de Bianca Tila
28 Iun 2023
Managerii romani estimeaza o crestere a preturilor in constructii si comertul cu amanuntul pentru urmatorele trei luni, potrivit datelor publicate de...

INS: Managerii romani preconizeaza o activitate stabila in unele sectoare

de Bianca Tila
28 Feb 2023
Managerii din Romania estimeaza o relativa stabilitate a activitatilor din constructii, in comertul cu amanuntul si in servicii. In acest ultim...

Estimarile managerilor: O crestere accentuata se va inregistra in comertul cu amanuntul

de Bianca Tila
28 Nov 2022
Managerii estimeaza o crestere a activitatii si a preturilor in comertul cu amanuntul. De asemenea, se va instala si o relativa stabilitate a...

Estimarile managerilor: Crestere accentuata a preturilor in constructii

de Bianca Tila
29 Aug 2022
Managerii romani estimeaza o crestere accentuata a preturilor in ceea ce priveste constructiile si comertul cu amanuntul pentru urmatoarele trei...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]