Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Creste calitatea afacerii tale, in 6 strategii de top!

de Matei Antonescu 04 Iul. 2014 2522
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile noastre nu sunt altceva decat operele noastre de arta, ceea ce oferim inapoi lumii in care traim. Si este total natural ca afacerile noastre sa fie gandite si construite "dupa chipul si asemanarea noastra".

Natural este si faptul ca de calitatea lor depinde si nivelul de satisfactie care ne caracterizeaza din postura de antreprenori.

Va oferim 6 strategii de top pentru ca afacerile voastre sa castige un nivel mai inalt de calitate:

1. Afacerile de calitate sunt cele care se concentreaza pe nevoi, probleme, cerinte ce trebuie rezolvate. Afacerile de calitate nu sunt niciodata conduse de oameni de afaceri egoisti.

Nu incercati sa incepeti o afacere doar pentru bani, ci din dorinta de a transforma in mai bine vietile oamenilor din jur.

2. Pentru o afacere de calitate este nevoie de profesionisti de top. Nu aveti cum sa aduceti pe piata produse si servicii cu adevarat competitive daca la baza business-ului nu stau profesionisti ravniti de marile companii din industrie.

Lucrati cu cei mai buni din domeniu si veti avea toate sansele de a cladi o afacere de succes.

3. Afacerile de calitate respecta regula transparentei. Asigurati transparenta la orice nivel al afacerii, de la productie si creatie si pana la desfacere si promovare.

4. Asigurati conditii optime de lucru pentru angajatii vostri. Nu exista afacere de calitate daca nu este cladita de oameni fericiti, satisfacuti de salariile lor, pasionati de ceea ce fac, manati de determinare si motivatie de invidiat.

5. Afacerile de calitate respecta si regula constantei dezvoltari inovative. Nicio forma de succes nu se poate realiza daca afacerile stagneaza. Ce ne-a adus pana aici nu ne va duce mai departe.

Pentru rezultate pe termen lung avem nevoie de constante modalitati prin care sa ne imbunatatim afacerile, produsele, procesele, strategiile, reclamele si nu numai.

6. Afacerile de calitate se ingrijesc de mediul inconjurator. Reciclati tot ce se poate recicla, folositi cat mai putina energie, economisiti resurse si produceti cu impact cat mai putin asupra mediului inconjurator.

Clientii adora sa se asocieze cu afacerile care ii transforma in ambasadori ai ecologismului, grijii pentru natura, pentru mediul inconjurator.

O strategie de marketing si de brand reputation este cea referitoare la directionarea a unui anumit procent din vanzari catre o cauza nobila.

Mult succes si afaceri de calitate!

sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: afaceri de successucces in afaceriafaceri de calitate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum sa ai succes in afaceri pe baza relatiilor personale

de Teo Manole
22 Apr 2016
Numeroase studii arata ca persoanele care dezvolta relatii puternice au mai multe sanse sa creeze relatii de succes. Stiati cat de importante sunt...

2 tehnici si metode manageriale pentru oamenii de afaceri de succes

de Marinache Horia Cristian
17 Sep 2015
Exista oameni de afaceri de succes care nici nu si-au pus problema tehnicilor manageriale si nu stiu ca ceea ce fac s-ar putea numi si management....

3 ingrediente ale unei afaceri de succes, la domiciliul personal

de Ilinca Dobrescu
02 Mar 2016
Se afirma si confirma ca afacerile demarate de la domicilul personal presupun riscuri scazute si investitii mici. In ultimul timp, majoritatea...

6 sfaturi valoroase pentru managerii care-si doresc afaceri de succes

de Anca Raileanu
26 Nov 2014
Cine nu-si doreste sa aiba o afacere de succes? Desigur, intrebarea este retorica. Ca urmare, va oferim 6 sfaturi foarte utile pentru a conduce...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]