Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum afli care este reputatia unui furnizor?

de Teo Manole 25 Feb. 2015 2673
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iti recomandam sa adresezi aceasta intrebare tuturor partenerilor de afaceri pentru a proteja imaginea business-ului tau.

In general, este important sa lucrezi cu firme bine vazute pe piata pentru ca odata ce incepi colaborarea asimilezi din imaginea lor.
Sunt bine cunoscute cazurile Gap si Nike care au pierdut din vanzari atunci cand s-a aflat ca unii furnizori din tarile subdezvoltate utilizeaza forta de munca a copiilor.

De aceea, in momentul in care te gandesti daca sa alegi un anumit furnizor, o miscare inteleapta este sa verifici modul in care acesta este privit pe piata.

Ii poti cere recomandari de la alti clienti sau exemple de colaborari de succes. Desigur, nu strica sa verifici imaginea unui furnizor pe Internet sau in cercul de cunoscuti astfel incat sa fii cat mai bine informat despre practicile sale. In acest fel, esti sigur ca vei lucra cu un partener cu o reputatie buna si ca imaginea afacerii tale nu este amenintata din aceasta directie.

Este bine sa ceri brosuri si pliante pentru a vedea modul in care se prezinta produsul si care sunt calitatile pe care ar trebui sa le intruneasca.

Este important sa stii care sunt lucrurile pe care furnizorul le promite si sa stii ce trebuie sa ceri de la acesta.

Raspunsurile obtinute la intrebari stau la baza unei colaborari durabile cu furnizorii. Desi poate parea ca solicitati multe informatii, discutia cu furnizorul nu trebuie sa semene cu un interogatoriu. Abordarea corecta este cea a unei negocieri, in care fiecare parte cere si ofera ceva.



Tags: afacerifurnizoriparteneri de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

6 lucruri pentru bucataria de la locul de munca care sporesc bunastarea angajatilor

de Idei de afaceri
20 Feb 2024
Esti in cautare de noi modalitati de a stimula fericirea si productivitatea angajatilor tai? Pe masura ce organizatiile de toate marimile recunosc...

Cum sa economisesti bani pentru un avans la credit: 3 sfaturi utile

de Idei de afaceri
29 Ian 2024
Achizitia unei locuinte presupune o investitie generoasa si, uneori, veniturile personale nu sunt indeajuns pentru a sustine integral costurile...

Cum sa-ti organizezi timpul eficient ca antreprenor

de Idei de afaceri
22 Dec 2023
In universul antreprenorial si nu numai, fiecare clipa conteaza, iar modul in care iti organizezi timpul poate fi esential pentru traseul afacerii...

De ce un apartament tip studio este o alegere populara pentru tineri?

de Idei de afaceri
20 Nov 2023
Se pare ca lumea imobiliara se indreapta catre apartamentele tip studio, iar tinerii par sa imbratiseze aceasta schimbare cu bratele deschise. De ce?...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]