Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum functioneaza afacerile de succes. 4 sfaturi pentru antreprenori.

de Anca Raileanu 03 Aug. 2015 3516
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Desi succesul nu are o schita sau un plan concret pe care il poti urma, exista obiceiuri comune pe care le intalnesc constant la cei care o duc exceptional de bine.

Iata 4 lucruri pe care le cunoaste orice antreprenor de succes si care te pot ajuta la dezvoltarea afacderii tale. Cel mai important
este faptul ca toate sunt la indemana oricui.

1. Nu exista nicio saptamana de lucru de patru ore – sau de 40 de ore.

Primesti de la viata ceea ce oferi la randul tau. Nu exista nicio scurtatura catre succes. Nu incape loc de mofturi, rezolvari simple pentru situatii critice sau pilule-minune care sa va ajute sa realizati lucruri mari fara a depune efort. Punct.

2. Cum sa va concentrati atentia.
Prima regula a oricarui inceput este atentia. intai incercati sa veniti cu un concept de pornire. Apoi concentrati-va atentia asupra dezvoltarii acestuia. Urmatorul pas este furnizarea lui si atragerea de clienti.

De aici focalizarea cade asupra extinderii afacerii. O buna concentrare a atentiei este motorul care tine lucrurile in miscare. Daca nu va puteti concentra pe ceea ce conteaza si nu puteti face abstractie de zgomotul din jurul dumneavoastra, mai bine nu renuntati la jobul de zi.

3. Noi insine.

Ne petrecem o buna parte din viata in incercarea de a ne gasi pe noi insine si a ne da seama ce vrem sa facem in viata. Aceasta vine impreuna cu teritoriul. Daca nu ati gasit raspunsul inca, continuati sa cautati.

Veti sti atunci cand veti da peste el. si este foarte important daca reusiti sa-l gasiti, pentru ca numai atunci veti avea posibilitatea de a realiza lucruri marete.

4.Cum sa ii influentati pe altii.

Marii antreprenori sunt pasionati de munca lor. Vor exista intotdeauna lucruri pe care vor dori sa le dovedeasca sau sa le realizeze. Este asemanator unei obsesii care ii conduce si motiveaza. O obsesie instinctiva si contagioasa.

Abilitatile de conducere, inteligenta emotionala, ideea de extrovertit/introvertit, angajamentul de lucru – puteti salva toate acestea pentru mai tarziu sau, mai bine, pentru niciodata.


,


Tags: managementabilitatiantreprenoriafaceriafaceresfaturi afacerisucces

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Cum sa atragi cei mai buni angajati pentru noua ta afacere

de Idei de afaceri
12 Dec 2023
Initierea unui business este un eveniment important in viata fiecarui antreprenor. Prima afacere poate fi comparata, cu usurinta, cu prima dragoste,...

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Evolutie antreprenoriala. De la o afacere mica la brand

de Idei de afaceri
07 Dec 2023
Din punctul unora de vedere, branding-ul este etapa finala pentru o afacere, apogeul, daca doriti. In momentul in care vorbim de brand, vorbim de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]