Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa folosesti strategia de management a timpului adecvata

de Anca Raileanu 11 Dec. 2015 3238
4.5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Atunci cand faci un efort constient de a te concentra, trebuie sa iti gestionezi timpul in avans. La sfarsitul fiecarei zile, acorda-ti un moment pentru a te gandi la sedinte, sesiuni de lucru sau intalniri pe care sa le programezi in functie de cat de prioritare sunt.

Exista ceva ce poti reprograma? Exista ceva ce poti anula? Exista ceva ce necesita o pregatire in avans? Daca ai programate mai multe intalniri, le poti combina astfel incat sa nu fie nevoie decat de una singura?

Decide asupra carui lucru vrei sa te concentrezi si asigura-te ca aranjezi totul astfel incat sa fii acolo unde trebuie sa fii, mintal si fizic, fara intrerupere.

Daca consideri ca ai nevoie sa petreci niste timp singur pentru a te gandi la lucrurile cele mai importante, acorda-ti 45-60 de minute pentru a fi doar tu cu tine, departe de celelalte probleme.

Ce inseamna sa faci o analiza a succesului? Ii incurajez pe clientii mei sa analizeze o data pe saptamana in ce masura si-au imbunatatit modalitatea de petrecere a timpului si capacitatea de concentrare in ultimele zile.

Ii sfatuiesc de fiecare data sa aleaga ziua de joi pentru a face acest lucru, nu cea de vineri, pentru ca in acest fel fiecare persoana poate avea o imagine completa a ceea ce a facut in timpul saptamanii, avand totodata timp suficient sa se incarce cu energie pentru finalul de saptamana. Acest lucru iti da in acelasi timp ragazul de a organiza orice lucru care trebuie facut inainte de a parasi biroul la sfarsit de saptamana.

Concluzionand, daca folosesti strategia de management a timpului adecvata, iti vei imbunatati simtitor productivitatea, asadar iti poti maximiza timpul si energia atat de necesare pentru a-ti indeplini obiectivele.


Tags: managementmanagementul timpuluitimp

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Cum sa-ti organizezi timpul eficient ca antreprenor

de Idei de afaceri
22 Dec 2023
In universul antreprenorial si nu numai, fiecare clipa conteaza, iar modul in care iti organizezi timpul poate fi esential pentru traseul afacerii...

CCIR: E timpul sa apelam la muncitori din strainatate

de Idei de afaceri
14 Dec 2021
Presedintele CCIR, Mihai Daraban, spune ca este timpul sa iesim din "doliu" si sa apelam la muncitori din strainatate. "Probabil trecem...

Cum iti protejezi mica afacere in timpul unei crize mondiale

de Idei de afaceri
07 Mai 2020
Printre categoriile puternic afectate de criza cauzata de pandemie se numara si firmele mici sau antreprenorii aflati la inceput de drum. Astfel de...

Managementul timpului - instrumente care te ajuta sa te organizezi mai bine

de Idei de afaceri
29 Ian 2020
Time management este provocarea cu care multi dintre noi ne confruntam in ziua de astazi. Mai ales daca esti antreprenor, freelancer, manager sau...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]