Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti indeplinesti sarcinile intr-un mod organizat

de Andreea Rada 31 Mai. 2011 4139
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cum reusesti, in ziua de azi, sa ramai concentrat la ceea ce ai de facut? Te atrage noul joc pe care tocmai l-ai instalat, e si pe telefon si pe calculator. Ai primit un "Buzz" pe messenger si ai vrea sa ii povestesti celuilalt cata treaba ai si cum nu mai reusesti sa o termini.

De ce nu o termini? Pentru ca tehnologia te ajuta, dar te si incurca, iti ofera factori de distragere de la sarcinile de zi cu zi.

Pentru a-ti indeplini cu succes toate sarcinile dintr- o zi de munca, trebuie sa incerci urmatoarele:

• Fii organizat

Incearca sa iti faci o lista  cu tot ceea ce ai de facut pe parcursul zilei. Nu incerca sa sari peste vreun punct din lista, nu pacalesti pe nimeni altcineva decat pe tine.

• Simplifica sarcinile

Daca ai o sarcina foarte complexa iti va fi mult mai usor sa o imparti in cateva sarcini mai mici. Nu o sa iti mai para atat de dificil sa o duci la capat si te vei simti foarte bine dupa ce vei elimina fiecare parte componenta.

• Tine-te de program

Odata cu lista facuta la inceputul zilei ar trebui sa iti faci si un program. Este foarte bine sa aloci o perioada realista de timp fiecarei sarcini. Dupa ce ai facut asta este, de asemenea, foarte important sa urmezi intocmai acel program.

• Seteaza-ti obiective

Incearca sa iti setezi obiective realiste pentru fiecare zi.

• Incearca sa iti formezi o rutina 

Asa vei avea o atitudine pozitiva in fiecare dimineata. Nu privi aceasta rutina ca pe o povara, ea iti va putea fi de folos. O rutina nu este neaparat ceva rau, dimpotriva, te ajuta sa rezolvi anumite sarcini cu mai multa rapiditate, pentru ca deja stii cum sa faci asta.

• Elimina distragerile

Inchide messengerul ca sa nu existe posibilitatea sa te atraga spre discutii. Nu pune telefonul pe masa, tine-l in geanta si dezinstaleaza toate jocurile care te atrag in mod special.

Imediat ce vei prinde gustul productivitatii, nu te vei mai opri si iti va fi si tie mult mai usor. Sa nu crezi ca sarcinile pe care nu le-ai indeplinit astazi se vor rezolva de la sine pana maine, tot tu vei fi cel care va trebuie sa le duca la capat.


Tags: sarcinidistrageri la locul de muncaprogramorganizare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Noii tineri romani vor un singur de loc munca si program flexibil

de Florin Amariei
04 Ian 2022
Datele unei cercetari Deloitte arata ca tinerii romani din noua generatie si cea curenta vor un singur loc de munca si program flexibil. Prefera in...

Studiu. Angajatii vor sa renunte la programul standard 9-17

de Florin Amariei
13 Nov 2020
Studiul comandat de Kaspersky releva ca angajatii, in special cei tineri, vor sa renunte complet la programul standard 9-17. Conform cercetarii,...

Cum sa-ti motivezi echipa de angajati de la distanta: nu inceta sa faci proiectii pentru revenirea la programul normal

de Idei de afaceri
06 Apr 2020
Prin teleconferinte si munca de acasa, echipa ta are eficienta, isi indeplineste sarcinile de lucru, finalizati impreuna proiecte, totul pare a...

ASF anunta un program de evaluare independenta a afacerilor

de Florin Amariei
19 Feb 2020
Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) anunta un program de evaluare independenta a afacerilor din domeniul asigurarilor. Iata cum va functiona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]