Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa nu mai pierzi niciun pic de timp, niciodata!

de Maria Nicutar 03 Iun. 2013 2699
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata intrebarea la care chiar ne dorim rapuns clar si rapid. Sa tinem cont de faptul ca multi dintre noi se lupta cu toata determinarea sa isi faca loc, in acele 24 de ore pe care le impartasim cu totii, pentru toate sarcinile, responsabilitatile, activitatile, proiectele, problemele, somnul si mesele de rigoare. Si nu ne ajunge timpul, asta sa fie clar!

Poate ca avem liste de sarcini prea lungi, imposibil de terminat. Ce sa ii faci cand esti ocupat si ai multe obiective, obiective complexe, nu gluma! Si ce sa ii faci cand ai si copil si incerci sa te tii si in forma, vrei sa arati si bine si mergi pe la cate-un eveniment, din cand in cand?

Va spunem noi ce se intampla cand incerci sa le faci pe toate: dezastru total. Copilul ramane cu bluzita neschimbata, pleci in papuci din casa, uiti mobilul pe masa de cafea si iei cafeaua cu tine, la cafenea! Cam asa arata o zi in care incerci sa le faci pe toate. Alergi ca o descreierata catre primul taxi pe care il intalnesti in cale, te certi cu soferul, ajungi tarziu, lasi copilul si descoperi ca i-ai uitat pijamaua acasa.

Si apoi la munca, descoperi cu stupoare ca ti-ai uitat prezentarea acasa si ai luat la schimb un dosar cu desenele fiicei tale. Nimic mai tare!

Si tare interesant este ca totul tine de cateva zeci de minute. Daca ai fi avut mai mult timp la dispozitie, totul ar fi mers perfect, toate lucrurile ar fi aliniate la dunga. Si te gandesti ca poate maine trebuie sa te trezesti mai devreme, ca sa iti ajunga timpul la fix!

Eu va spun ca nu aveti nevoie sa va treziti mai devreme. Trebuie doar eliminati acele pierderi de timp, asta este tot. Asa ca daca va place sa cititi presa de dimineata, faceti-o in drum spre munca. Nu are rost sa priviti in gol in metrou, in drum spre munca, timp de 30 de minute, nu-i asa?


Ascultati radio-ul sau cititi-va publicatiile in print sau pe tableta. Vreti sa cititi o carte in fiecare saptamana? Sigur reusiti daca incercati sa cititi si in metrou, in drum spre munca sau spre casa.

Va place sa cumparati carti? Faceti-o online si scapati de minim 2 ore de invarteala prin magazin si combustibil irosit! Va place sa faceti aerobic si sunteti pasionat si de tehnici self-help? Ascultati audio-book-uri in timp de faceti sport! Combinatiile functioneaza extrem de bine cand stim cum sa le facem si de cele mai multe ori, ele ne ajuta sa economisim timp.

Voi ce activitati si sarcini puteti cupla pentru a face rost de mai mult timp?

Mult succes in managerizarea timpului!

sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afaceriafaceremanagement de timpmanagerizarea timpuluitime managementcum sa nu mai pierzi timpul

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum sa atragi cei mai buni angajati pentru noua ta afacere

de Idei de afaceri
12 Dec 2023
Initierea unui business este un eveniment important in viata fiecarui antreprenor. Prima afacere poate fi comparata, cu usurinta, cu prima dragoste,...

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Evolutie antreprenoriala. De la o afacere mica la brand

de Idei de afaceri
07 Dec 2023
Din punctul unora de vedere, branding-ul este etapa finala pentru o afacere, apogeul, daca doriti. In momentul in care vorbim de brand, vorbim de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]