Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa ramai perfect concentrat pe ceea ce conteaza cu adevarat pentru afacerea ta!

de Ilinca Dobrescu 01 Aug. 2013 2410
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile noastre sunt importante. De maniera in care ele functioneaza depinde si succesul vietii noastre profesionala si reusitele din viata personala. Sa nu neglijam faptul ca daca ai o viata profesionala catastrofala, sansele sunt extrem de mici ca in viata de zi cu zi lucrurile sa mearga prea bine si acasa sa ai parte de liniste, armonie si fericire deplina.

Si sa mai tinem cont de faptul ca viata profesionala merge perfect atunci cand reusim sa ne concentram perfect pe ceea ce conteaza cel mai mult, pe acele sarcini si responsabilitati de care trebuie sa ne achitam in mod rapid si cu toata eficienta.

Iata si care sunt cele 2 strategii de care ne folosim pentru a ramane perfect concentrati pe ceea ce conteaza cu adevarat pentru afacerile noastre:

1. Ne punem afacerile la vanzare, doar ca proces de simulare.
Nu mergem pana la capat cu acest proces pentru ca intereseaza sa descoperim punctele slabe si punctele forte ale afacerilor noastre. Astfel, prin simularea vanzarii vom afla de la potentialii cumparatori tot ce au de obiectat cu privire la pretul cerut de noi si toate motivele pe care noi le oferim pentru intarirea pretului si care isi gasesc obiectii clare.

Procesul de vanzare al afacerii este unul extrem de lamuritor pentru noi toti, cei care dorim mereu sa ne imbunatatim business-urile. Aflam ce defecte ale afacerii sunt scoase in evidenta de catre potentialii cumparatori. Aflam lista completa de sarcini pe care sa le indeplinim pentru ca pretul de vanzare sa creasca si sa tot creasca.

2. Tinem evidenta tuturor proiectelor in care ne implicam, cat investim si ce valoare reiese. Este esential ca fiecare proiect pe care il sustinem si in care investim sa isi scoata investitia si sa se amortizeze intr-o forma sau alta. Desigur, aici nu discutam doar despre valoare financiara, ci si despre valoare pe care o descoperim pe termen lung.

Spre exemplu, exista investitii care se materializeaza in timp in cresterea reputatiei dvs si a afacerii pe care o conduceti. Exista si proiecte care se materializeaza in puncte in plus pentru prezenta online si proiecte care ne ajuta sa detinem angajati mai bine pregatiti in domeniul lor de referinta. Pe moment, se poate ca aceste proiecte sa nu returneze niciun fel de resurse financiare, insa, pe termen lung, investitiile se amortizeaza in numeroase moduri care, indirect, ne vor aduce bani.

Esential este ca orice proiect sa converteasca intr-un fel, astfel incat sa nu avem nicio pierdere, de niciun fel. Asa stim ca intotdeauna munca noastra aduce un plus de valoare pentru afacerile noastre si ca noi suntem concentrati pe ceea ce conteaza cu adevarat.

Mult succes si afaceri cat mai profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afaceri profitabileafaceri de succesafacere de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

5 reguli de baza pentru o afacere de succes

de Florin Amariei
01 Nov 2019
Vrei sa pui bazele unei noi afaceri si iti doresti cu adevarat succesul? Ei bine, atunci trebuie sa tii cont de aceste 5 reguli pentru a-ti duce la...

2 tehnici si metode manageriale pentru oamenii de afaceri de succes

de Marinache Horia Cristian
17 Sep 2015
Exista oameni de afaceri de succes care nici nu si-au pus problema tehnicilor manageriale si nu stiu ca ceea ce fac s-ar putea numi si management....

3 ingrediente ale unei afaceri de succes, la domiciliul personal

de Ilinca Dobrescu
02 Mar 2016
Se afirma si confirma ca afacerile demarate de la domicilul personal presupun riscuri scazute si investitii mici. In ultimul timp, majoritatea...

5 ingrediente de baza pentru a obtine o afacere de succes

de Julian Manescu
06 Ian 2015
Ai nevoie de urmatoarele 5 ingrediente de baza pentru a obtine o afacere de succes venita la pachet cu o viata relaxata si linistita pe toate...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]