Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Eforturi reale pentru leadership veritabil!

de Maria Nicutar 18 Apr. 2013 2382
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu toti suntem leaderi, chiar daca avem in subordine echipe intregi de oameni. Si am vrea sa fim leaderi, la fel sunt sunt multi alti profesionisti pe care ii admiram. Sunt oameni pe care subordonatii lor ii admira, ii respecta, ii urmeaza pretutindeni!

Mai presus de orice, leaderii sunt profesionisti care formeaza caractere, oameni care vor forma, la randul lor, alti oameni, in directii benefice, pe cel mai scurt drum catre succes. Si ne atrage extrem de mult aceasta perspectiva in care leaderii sunt asemenea unor protectori ai angajatilor. Sunt cei care ne ofera indrumare, sfaturi, care ne cizeleaza si ne critica mereu in mod pozitiv, in mod proactiv.

Sunt cei care reusesc sa ne faca sa realizam ca orice greseala comitem, reprezinta o adevarata sursa de informatii valoroase. Sunt cei care reusesc sa ne faca sa invatam din propriile noastre esecuri cu zambetul pe buze.

Si este greu sa gasesti astfel de oameni care nu fie tentati sa te faca sa te simti jenat si vinovat pentru greselile comise. Majoritatea superiorilor vor face asa ceva si te vor lasa sa scapi abia cand iti vei regreta greseala cu toata putinta si cand iti vei uri viata in mod sigur.

Dar leaderii sunt cei care te pot convinge ca orice greseala este binevenita. Asta nu inseamna sa le cautam cu lumanarea aprinsa, insa sa nu ne ferim sa acceptam ca le comitem cu totii, insa nu toti le folosim in avantajul nostru.

La final, va recomandam sa investiti timp si energie in locurile de munca unde va puteti dezvolta sub leaderi, in imediata lor apropiere. Invatati de la ei si invatati-i, caci veritabilii leaderi nu se tem sa ia lectii de la subordonatii lor! Si aici se poate naste un schimb formidabil de informatii si cunostinte valoroase. Se poate forma o relatie incredibil de avantajoasa si acesta este un loc de munca dezirabil, la care mergi cu zambetul pe buze pentru ca stii la finalul lunii nu ramai cu un simplu salariu, ci cu mai multa bogatie decat ti-ai fi putut imagina vreodata.



sursa foto: www.sxc.hu


Tags: leadershipeforturi de leadershipleadership afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]